DRAGOS PCIe 4.0 Riser Kablo North Kasa Uyumlu - Fiyatı, Yorumları
PCIe 4.0 Riser Kablo North Kasa Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
hiç kullanmadım alınır mı ki![]()
DRAGOS PCIe 4.0 Riser Kablo North Kasa Uyumlu - Fiyatı, Yorumları
PCIe 4.0 Riser Kablo North Kasa Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolty.gl
Lian li indirmde bin ile bin yüz arasına düşüyor onu almak daha mantıklı fazla maceraya gitmek sorunuyla beraber gelir ( sayın koç ailesi reisi şöyle demiştir ucuz ürün alacak kadar zengin değilim )hiç kullanmadım alınır mı ki
Link var mıLian li indirmde bin ile bin yüz arasına düşüyor onu almak daha mantıklı fazla maceraya gitmek sorunuyla beraber gelir ( sayın koç ailesi reisi şöyle demiştir ucuz ürün alacak kadar zengin değilim )
Harbiden bende almak istiyorum birde kasa beyaz ekran kartı beyaz riser siyah olsa sıkıntı yaşar mıyız? Belli eder miLink var mı
link var midurLian li indirmde bin ile bin yüz arasına düşüyor onu almak daha mantıklı fazla maceraya gitmek sorunuyla beraber gelir ( sayın koç ailesi reisi şöyle demiştir ucuz ürün alacak kadar zengin değilim )
İndirime girdiğinde dedim şu an 2.7kHarbiden bende almak istiyorum birde kasa beyaz ekran kartı beyaz riser siyah olsa sıkıntı yaşar mıyız? Belli eder mi
50 binlik kartı buna takmayın
dragos marka şeye kart takmamDenediniz mi hocam?
90 cm hocam bana 30cm bile fazla gelmişti amazon almanyadan almıştım şu an dark 20cm pcie 4 kullanıyorum gayet memnunum ayrıca dragos için yorumlarda pcie 3 geldiği söyleniyorduİndirime girdiğinde dedim şu an 2.7k
Lian Li G89.PW-PCIV-4-90W Beyaz PCI-E 4.0 900 mm Riser Kablo : Amazon.com.tr
Lian Li G89.PW-PCIV-4-90W Beyaz PCI-E 4.0 900 mm Riser Kablo : Amazon.com.tramzn.eu
Stok yokmuş üstüne
dragos marka şeye kart takmam
kasa masa olsa neyse
bak yukarda lian li falan var
hiç maceraya gerek yok 3 kuruş için.