proxoyuncu
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
- Bütçe
- 6
Merhabalar internet alt yapımız DSL, araştırıp en iyi 2 modem, routerı buldum hangisini almalıyım ? Asus dsl ax82u vs keenetic hopper dsl Ax3000
AX82U tabi ki daha iyi de fiyatı çok uçuk değil mi onun? Hooper fiyatına göre iyidir.Merhabalar internet alt yapımız DSL, araştırıp en iyi 2 modem, routerı buldum hangisini almalıyım ? Asus dsl ax82u vs keenetic hopper dsl Ax3000
Sarı sitede birkaç ilan var ordan almayı düşünüyorumAX82U tabi ki daha iyi de fiyatı çok uçuk değil mi onun? Hooper fiyatına göre iyidir.
Yani fiyat farkı çok uçuk değilse alabilirsin.Sarı sitede birkaç ilan var ordan almayı düşünüyorum
En fazla 7k dır. İnternetten çok çektim parayı kıyıp alıcam.Yani fiyat farkı çok uçuk değilse alabilirsin.
O modelin Router versiyonu da var ona dikkat et modem olanı al.En fazla 7k dır. İnternetten çok çektim parayı kıyıp alıcam.
Gereksiz Pahalı Bir Ürün Fiyatına Değmez Bence .AX82U tabi ki daha iyi de fiyatı çok uçuk değil mi onun? Hooper fiyatına göre iyidir.
Ona dikkat ediyorum.O modelin Router versiyonu da var ona dikkat et modem olanı al.
Hooper da işini rahat rahat görür ama onu ekleyim.