40bin TL civarı 65" televizyon önerisi.

Niova

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
40000
Görüntü kalitesi arasında hangisi daha iyi sence? fiyatları çok yakın galiba

Ev için Televziyon bakıyoruz, kaç yıldır 30" led televizyonumuz vardı geçen bozuldu şimdi yeni bir televizyon alacağız, istiyorum ki bizi çağ atlatacak olsun istiyorum. Bir tane tane buldum linki aşağıda mevcut. Sizce bu nasıl veya bu fiyata 65" televizyon önerisi olarak bu fiyata daha iyisi var mı?

Hocam bütçeni arttırabilirmisin ?

İlk zamanlar görüyordum fiyatı çok uygundu ancak bir anda çok artmış fiyatı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

birinin mesajınızı görmesi için mesaja "cevap" tuşuna dokunup yanıt verin
https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/1028131-1037853/tcl-65p79k_grundig-65-gq-800a/ özellikler burda hocam grundig arayüzünü bilmiyorum ama donanımda çok daha üstün ayrıca attığınız 4k 60hz/grundig 4k 144hz
Hz olarak çok öne çıkıyor o zaman ps5'im yok aslında çok da oyun oynayacağımı düşünmüyorum ancak yine de ileride oynama gibi düşüncem olursa diye düşünebilirim.

Hz olarak çok öne çıkıyor o zaman ps5'im yok aslında çok da oyun oynayacağımı düşünmüyorum ancak yine de ileride oynama gibi düşüncem olursa diye düşünebilirim.
o Lansman fiyatıydı çünkü ondan bi tık uygundu. Ama çok kaliteli hakkaten.

hocam allah aşkına telefonunda 60hz varsa telefonun 90-120dir 60da kullanmayı dene gözün kanayacak

Hocam Vatan internet magazasinda Tcl Tv lerde %15 indirimler var bi bakin derim
75p7k. 47 k
65p8k. 46 k
55c6k. 41.6 k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,805
Üyeler
195,167
Son üye