şu an qcy t13 kullanıyorum yani en azından ondan iyi bir model olsa güzel olurtelefonda kullanılacak istediğim özellikler:
dokunmatiği olmalı uygulaması varsa iyi olur şarjı uzun gitmeli birde top gibi küçük olanlardan ziyade biraz daha uzun modeller daha iyi gibi hissediyorum neden bilmiyorum.
ht08 pro çok daha iyi bildiğim kadarıyla ay başında alacağım bendeşu an qcy t13 kullanıyorum yani en azından ondan iyi bir model olsa güzel olur
Cmf buds 2a bakabilirsin onerilen bir model.telefonda kullanılacak istediğim özellikler:
dokunmatiği olmalı uygulaması varsa iyi olur şarjı uzun gitmeli birde top gibi küçük olanlardan ziyade biraz daha uzun modeller daha iyi gibi hissediyorum neden bilmiyorum.
bildiğim kadarıyla cmf uygulamada çok iyi ama algılama sorunları varbakacağım ikisine de teşekkürler.
ban kalırsa qcy melobud ht08 pro al bak videolarına objektif yorum yapanlar çok beğenmişuygulamasını istememin tek nedeni dokunmatikle dokunduğumda işlevlerini ayarlamak aslında çok kullanmayacağım yani