10k civarına telefon önerisi

Tunahan12

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
10000
Telefonda pubg gibi oyunlar oynamayacağım günlük kullanım için alıyorum. Ekranı kaliteli, pili uzun giden, 8gb ram özelliklerinde bir telefon arıyorum. birkaç yıl kullanırım yani biraz da uzun ömürlü olsun. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim

son iki telefonumu 6bine ve 8bine almıştım. İkisi de Samsung. Samsung'lar ekran olarak güzel.

Genel olarak bu fiyat bandında mediatek g99 veya g85 veya Exynos işlemcilere kalıyorsun.

- Exynos işlemci, daha hızlı, sinyal çekim kalitesi çok iyi ama çok ısınıyor(aynı sebepten) mesela görüntülü görüşmede yaz ayında 10 dk'dan sonra işkenceye dönüşüyordu
- Mediatek G99 işlemci, çekim gücü genel daha düşük ama gün içinde ısınmıyor, şarjı iyi gidiyor günü kurtarıyor, asla üzmüyor ama 5g yok

Benim tecrübem böyle. xiaomi'den sonra samsung ui hoşuma gittiği için samsung f/p telefonları alıyordum. Fakat can sıkan bazı noktalar var. Ekran, kamera vs güzel olsa da bir yerlerden kısmış oluyorlar, oradan da canın sıkılıyor. Mesela ekran kırılırsa tamir zor. Servise bile göndersen mecbur telefonun ilk haline gelmiyor vs. Şu an kullandığım A16'nın parmak izi sensörü bozuldu ikinci ayda garanti içinde olmasına rağmen göndermedim. Yetkili servislere güvenmiyorum. Ayrıca neden 3-5 gün bir hafta beklemek zorunda kalayım şu kadar basit bir şey için böyle saçma bir şey yaşayayım. Dediğim gibi hem bozuluyor hem de tamiri zor Samsung'un ucuz telefonlarının.

Eski xiaomi telefonumu kendim komple söküp takabiliyordum. Elimdeki bozulmaya başlarsa Nothing, CMF phone'lardan almayı düşünüyorum ben.

Telefonda pubg gibi oyunlar oynamayacağım günlük kullanım için alıyorum. Ekranı kaliteli, pili uzun giden, 8gb ram özelliklerinde bir telefon arıyorum. birkaç yıl kullanırım yani biraz da uzun ömürlü olsun. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim
Butce artarsa

Redmi note 12 pro 5g 8/256 13.499tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,924
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri