İlk defa rtx ekran kartı alacağım önerileriniz ve dikkat etmem gerekenler?

9060xt alabiliyorsan onu alırsan daha iyi olur senin için

İlk dikkat etmen gereken aldığın model. RTX 5060 yerine RX 9060 XT almaya dikkat edebilirsin.
İlla RTX 5060 alcaksan alacağın markaya (Asus, Gigabyte vs) dikkat etmelisin. Bazılarının soğutması çok kötü olabiliyor.
Bir de aldığın siteye dikkat etmelisin güvenilir olmalı ve fiyatı absürt olmamalı. Akakçeden en ucuzlarını bulabilirsin.

Çoktan aldım oyüzden maalesef ve ayrıyeten oem paket olarak aldığım için 9060 seçemedim bende orda bi tık üzgünüm ama nasipte varmış 5060 ne diyeyim enazından gtx 750 ti dan buna geçtim bunada şükür
9060xt alabiliyorsan onu alırsan daha iyi olur senin için
İlk dikkat etmen gereken aldığın model. RTX 5060 yerine RX 9060 XT almaya dikkat edebilirsin.
İlla RTX 5060 alcaksan alacağın markaya (Asus, Gigabyte vs) dikkat etmelisin. Bazılarının soğutması çok kötü olabiliyor.
Bir de aldığın siteye dikkat etmelisin güvenilir olmalı ve fiyatı absürt olmamalı. Akakçeden en ucuzlarını bulabilirsin.
itopyadan asusun evo modeli ekran kartı yine yazdığım gibi oem paket olduğu için çok bişeyini seçemedim atıyorum linkini https://www.itopya.com/asus-dual-ge...-gddr7-dlss-4-128-bit-bulk-ekran-karti_u32202

Driverini indir kullan hocam güle güle, hayırlı olsun 🙂

Driverini indir kullan hocam güle güle, hayırlı olsun 🙂
sağol hacı
hocam kesinlikle 5060 ın 16gb versiyonunu al 8 gb versiyon çok kısıtlar performansta
5060 ın 16 gb versiyonu yok ama ti ın vara ma oda işte çok pahalı bana göre hocam ayrıyeten 1080p de 8 gb yeterli diye düşünüyorum? işlemci sorarsanız söyliyeyim ryzen 5 5600

sağol hacı

5060 ın 16 gb versiyonu yok ama ti ın vara ma oda işte çok pahalı bana göre hocam ayrıyeten 1080p de 8 gb yeterli diye düşünüyorum? işlemci sorarsanız söyliyeyim ryzen 5 5600
hocam kart ile ne yapacağınıza bağlı şuanda 12gb 4070 kullanıyorum 1080p de bazen yetersiz kalıyor bence 16gb için bütçeyi biraz esnetin 16gb versiyonu alın şuanda 5060 alıcak olsaydım kesinlikle 16gb olanını alırdım

hocam kart ile ne yapacağınıza bağlı şuanda 12gb 4070 kullanıyorum 1080p de bazen yetersiz kalıyor bence 16gb için bütçeyi biraz esnetin 16gb versiyonu alın şuanda 5060 alıcak olsaydım kesinlikle 16gb olanını alırdım
param yok ve amacım enazından bu aldığım kasayla 5 yıl idare etmek o yüzden sağlam bişe almak istedim en fiyat performans bunu bulabildim yoksa bende alırdım 9060 xt yada 5060 ti

En alınmayacak kartı alıyon 9060xt al aralarında max 2-3k var vermediğine pişman olursun
hocam oem paket olarak aldığım için alamıyorum 9060 xt ve pişman olucağımıda düşünmüyorum herşeyi ultra ayarlarda açsın diye bir düşüncem yok sadece beni 4 5 yıl götürebilicek sıkıntı yapmıyacak bir kart almak istedim ve çoktan aldım zaten herhangi bir öneriniz varmı oyun kısmında yapmam gereken ayar falan varmıdır?

hocam oem paket olarak aldığım için alamıyorum 9060 xt ve pişman olucağımıda düşünmüyorum herşeyi ultra ayarlarda açsın diye bir düşüncem yok sadece beni 4 5 yıl götürebilicek sıkıntı yapmıyacak bir kart almak istedim ve çoktan aldım zaten herhangi bir öneriniz varmı oyun kısmında yapmam gereken ayar falan varmıdır?
hocam az bir fiyat farkı vererek daya iyi bir performans almak varken kendini boşuna kısıtlıyorsun ancak maximum o fiyatlara çıkabiliyorsan amd al derim

Para israfı hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,484
Üyeler
193,409
Son üye
not random
Geri