FurkenSenpainiz
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
rtx 5060 alacağım herhangi bi dikkat etmem gereken bir şey varmıdır?
9060xt alabiliyorsan onu alırsan daha iyi olur senin için
itopyadan asusun evo modeli ekran kartı yine yazdığım gibi oem paket olduğu için çok bişeyini seçemedim atıyorum linkini https://www.itopya.com/asus-dual-ge...-gddr7-dlss-4-128-bit-bulk-ekran-karti_u32202İlk dikkat etmen gereken aldığın model. RTX 5060 yerine RX 9060 XT almaya dikkat edebilirsin.
İlla RTX 5060 alcaksan alacağın markaya (Asus, Gigabyte vs) dikkat etmelisin. Bazılarının soğutması çok kötü olabiliyor.
Bir de aldığın siteye dikkat etmelisin güvenilir olmalı ve fiyatı absürt olmamalı. Akakçeden en ucuzlarını bulabilirsin.
hocam kesinlikle 5060 ın 16gb versiyonunu al 8 gb versiyon çok kısıtlar performanstartx 5060 alacağım herhangi bi dikkat etmem gereken bir şey varmıdır?
sağol hacıDriverini indir kullan hocam güle güle, hayırlı olsun![]()
5060 ın 16 gb versiyonu yok ama ti ın vara ma oda işte çok pahalı bana göre hocam ayrıyeten 1080p de 8 gb yeterli diye düşünüyorum? işlemci sorarsanız söyliyeyim ryzen 5 5600hocam kesinlikle 5060 ın 16gb versiyonunu al 8 gb versiyon çok kısıtlar performansta
hocam kart ile ne yapacağınıza bağlı şuanda 12gb 4070 kullanıyorum 1080p de bazen yetersiz kalıyor bence 16gb için bütçeyi biraz esnetin 16gb versiyonu alın şuanda 5060 alıcak olsaydım kesinlikle 16gb olanını alırdımsağol hacı
5060 ın 16 gb versiyonu yok ama ti ın vara ma oda işte çok pahalı bana göre hocam ayrıyeten 1080p de 8 gb yeterli diye düşünüyorum? işlemci sorarsanız söyliyeyim ryzen 5 5600
param yok ve amacım enazından bu aldığım kasayla 5 yıl idare etmek o yüzden sağlam bişe almak istedim en fiyat performans bunu bulabildim yoksa bende alırdım 9060 xt yada 5060 tihocam kart ile ne yapacağınıza bağlı şuanda 12gb 4070 kullanıyorum 1080p de bazen yetersiz kalıyor bence 16gb için bütçeyi biraz esnetin 16gb versiyonu alın şuanda 5060 alıcak olsaydım kesinlikle 16gb olanını alırdım
En alınmayacak kartı alıyon 9060xt al aralarında max 2-3k var vermediğine pişman olursunrtx 5060 alacağım herhangi bi dikkat etmem gereken bir şey varmıdır?
hocam oem paket olarak aldığım için alamıyorum 9060 xt ve pişman olucağımıda düşünmüyorum herşeyi ultra ayarlarda açsın diye bir düşüncem yok sadece beni 4 5 yıl götürebilicek sıkıntı yapmıyacak bir kart almak istedim ve çoktan aldım zaten herhangi bir öneriniz varmı oyun kısmında yapmam gereken ayar falan varmıdır?En alınmayacak kartı alıyon 9060xt al aralarında max 2-3k var vermediğine pişman olursun
hocam az bir fiyat farkı vererek daya iyi bir performans almak varken kendini boşuna kısıtlıyorsun ancak maximum o fiyatlara çıkabiliyorsan amd al derimhocam oem paket olarak aldığım için alamıyorum 9060 xt ve pişman olucağımıda düşünmüyorum herşeyi ultra ayarlarda açsın diye bir düşüncem yok sadece beni 4 5 yıl götürebilicek sıkıntı yapmıyacak bir kart almak istedim ve çoktan aldım zaten herhangi bir öneriniz varmı oyun kısmında yapmam gereken ayar falan varmıdır?
Para israfı hocamhocam oem paket olarak aldığım için alamıyorum 9060 xt ve pişman olucağımıda düşünmüyorum herşeyi ultra ayarlarda açsın diye bir düşüncem yok sadece beni 4 5 yıl götürebilicek sıkıntı yapmıyacak bir kart almak istedim ve çoktan aldım zaten herhangi bir öneriniz varmı oyun kısmında yapmam gereken ayar falan varmıdır?