sezerbey98
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 741
- Bütçe
- 8000
Marka Model
HyperX Cloud 3S
ROG Pelta
ROG Cetra Speednova
Razer Blackshark V2 Pro 2023
Razer Blackshark V3
Razer Blackshark V3 Hyperspeed
Razer Kraken V4 Wireless
Steelseries Arctic Gamebuds
Steelseries Arctic Nova 7 Gen 2
Steelseries Arctic Nova 7
Steelseries Arctic Nova 5
Logitech G Pro X
Logitech G Pro X 2
Corsair Void V2 Wireless
Corsair HS80 Max
Corsair HS80
Corsair Void V2 Max
Arkadaşlar şu şekilde liste yaptım ama hangisi alsam bilmiyorum .
Evet CLOUD 3S genelde metal gövdesi , fiyat performansıyla öne çıkıyor ama benim şöyle bir olayım var.
Çok müzik dinlerim öyle böyle değil severim dinlemeyi . Oyun da çok oynarım genelde TLOU 2 , RDR2 gibi sinematik oyunları oynuyorum tabii BF6-CS2 de arasıra giriyorum.
Sizce hangi kulaklık alınır ? Cloud 3S müzikte bir tık geride kaldığı söyleniyor bangır bangır kulaklık isterim şahsen.
Not: Kulak içi kulaklığım bozuldu. Kulak içi de düşünüyorum. Arctis Gamebuds çok övülüyor ama o boyutta bana BF6 CS2 nasıl oynatır bilmiyorum. Müzikte , hikayeli oyunda iyiymiş de şu paraya ses de kasmalı. Kullanan varsa deneyimi çok iyi olur
HyperX Cloud 3S
ROG Pelta
ROG Cetra Speednova
Razer Blackshark V2 Pro 2023
Razer Blackshark V3
Razer Blackshark V3 Hyperspeed
Razer Kraken V4 Wireless
Steelseries Arctic Gamebuds
Steelseries Arctic Nova 7 Gen 2
Steelseries Arctic Nova 7
Steelseries Arctic Nova 5
Logitech G Pro X
Logitech G Pro X 2
Corsair Void V2 Wireless
Corsair HS80 Max
Corsair HS80
Corsair Void V2 Max
Arkadaşlar şu şekilde liste yaptım ama hangisi alsam bilmiyorum .
Evet CLOUD 3S genelde metal gövdesi , fiyat performansıyla öne çıkıyor ama benim şöyle bir olayım var.
Çok müzik dinlerim öyle böyle değil severim dinlemeyi . Oyun da çok oynarım genelde TLOU 2 , RDR2 gibi sinematik oyunları oynuyorum tabii BF6-CS2 de arasıra giriyorum.
Sizce hangi kulaklık alınır ? Cloud 3S müzikte bir tık geride kaldığı söyleniyor bangır bangır kulaklık isterim şahsen.
Not: Kulak içi kulaklığım bozuldu. Kulak içi de düşünüyorum. Arctis Gamebuds çok övülüyor ama o boyutta bana BF6 CS2 nasıl oynatır bilmiyorum. Müzikte , hikayeli oyunda iyiymiş de şu paraya ses de kasmalı. Kullanan varsa deneyimi çok iyi olur