Neler Yeni

Yardım Hangi wireless kulaklığı önerirsiniz

ruaF1912

80+ Bronze
Müzik performansı çok kötü deniliyor bunun için. Oyunda baya iyiymiş de
Oyunda güzel ama dediğiniz gibi müzik performansı pek iyi değil, ses izalasyonu daha da kötü, dışarı çok ses veriyor, gereken birkaç ayarlama var, yaparsanız adam akıllı bir hale geliyor ama, 4k fiyata alınabilir.

MoonWalk

80+ Silver
Müzik performansı da önemliyse HS80 Wireless alınabilir. Cloud 3 Wireless, eqolayzer ayarı yapıldığında oyunlarda daha iyi performans verebiliyor ancak müzik konusunda yine geride kalacaktır. Uygun profil bulunabilirse veya yapılabilirse HS80'e de eqolayzer yapılabilir tabii ki, yapılan ayara göre de kullanım şekline daha çok uyar.

Son düzenleme:

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ali Tarık
Oyunda güzel ama dediğiniz gibi müzik performansı pek iyi değil, ses izalasyonu daha da kötü, dışarı çok ses veriyor, gereken birkaç ayarlama var, yaparsanız adam akıllı bir hale geliyor ama, 4k fiyata alınabilir.
Müzik performansı da önemliyse HS80 Wireless alınabilir. Cloud 3 Wireless, eqolayzer ayarı yapıldığında oyunlarda daha iyi performans verebiliyor ancak müzik konusunda yine geri kalacaktır. Uygun profil bulunabilirse veya yapılabilirse HS80'e de eqolayzer yapılabilir tabii ki, yapılan ayara göre de kullanım şekline daha çok uyar.
Corsair Void Elite usb olanı kullanıyorum eq yapmadan gayet güzel sesi. Eq yapmaktan çok da anlamam o yüzden düz hali iyi olması benim için daha iyi. Eq yaparsam çok daha iyi oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abartmışlar.İşimi görüyor ortalama performansı var.Alın geçin
Ben denemediğim için bir şey diyemem kullananlar böyle diyor

MoonWalk

80+ Silver
Corsair Void Elite usb olanı kullanıyorum eq yapmadan gayet güzel sesi. Eq yapmaktan çok da anlamam o yüzden düz hali iyi olması benim için daha iyi. Eq yaparsam çok daha iyi oluyor.
O zaman HS80 Wireless daha olumlu olacaktır. En iyisi deneme imkanı varsa denemek olur, Cloud 3 Wireless'ın müzik deneyimi yeterli gelecektir belki de.

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Ali Tarık
O zaman HS80 Wireless daha olumlu olacaktır. En iyisi deneme imkanı varsa denemek olur, Cloud 3 Wireless'ın müzik deneyimi yeterli gelecektir belki de.
Ben de öyle düşünüyorum hs80 den iyisi yok gibi bu fiyata

emirexin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emir
Aklımda bu modeller var. Oyunda rekabetçide iyi, müzik ve ses şiddeti yüksek olsun basslar da iyi ya diyecek kadar olsa yeterli.

Corsair HS80
Razer Blackshark v2 pro
Logitech G733
Asus Rog Pelta
Steelseries Arctis 7+
Ana kullanim amaciniz oyun mu oyun ise bir sey diyemem fakat oyunlarda da kullandigim skullcandy crusher kulakligim var ve hayatimda kullandigim en iyi kulaklik bir suru ust duzey model kullanmis biri olarak söylüyorum

MoonWalk

80+ Silver
Ana kullanim amaciniz oyun mu oyun ise bir sey diyemem fakat oyunlarda da kullandigim skullcandy crusher kulakligim var ve hayatimda kullandigim en iyi kulaklik bir suru ust duzey model kullanmis biri olarak söylüyorum
Bass performansı detay olarak nasıl? Bass dışındaki diğer sesleri net verebiliyor mu? Yüksek sesteki performansı nasıl? Konu içinde fikir olabilir.

Crinta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Çınar Uğur
https://www.trendyol.com/rampage/cr...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.60.4 Bende Logitech G733 kullanıyordum arkadaşımda CRACK H11 vardı denediğim gün hemen bende sipariş verdim logitech i sattım, kulaklığın pedleri olsun ses kalitesi olsun gecikme süresi olsun her açıdan logitech g733 e göre çok beğendim boşuna başka kulaklıklara o kadar para vermene gerek yok düşünmeden CRACK H11 al.

emirexin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Emir
Bass performansı detay olarak nasıl? Bass dışındaki diğer sesleri net verebiliyor mu? Yüksek sesteki performansı nasıl? Konu içinde fikir olabilir.
Ses yüksekliği öyle cok yuksek sesli bir kulaklik kullanmamis birine denettigimde sesi kismak zorunda kaldi ayrica bass konusunda dünyanın en iyisi olabilir abartmiyorum bass ayarini bir kaydirac ile istediğiniz dereceye getirebiliyorsunuz fulleyince kulaginiz titreşim moduna giriyor hayatimda iyiki aldım dediğim şeylerden bir tanesi kendisi öyle söyleyeyim ve 3 yildir sorunsuz kullaniyorum simdi last of us oynayacagim kendisiyle hatta 😃

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Aklımda bu modeller var. Oyunda rekabetçide iyi, müzik ve ses şiddeti yüksek olsun basslar da iyi ya diyecek kadar olsa yeterli.

Corsair HS80
Razer Blackshark v2 pro
Logitech G733
Asus Rog Pelta
Steelseries Arctis 7+
g733 kullanıyorum müzikte vesaire ortalama diyebilirim fps oyunlarında memnunum kullanıcı yorumu olarak sadece klasik bir mikrofonu yeterince iyi değil diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.trendyol.com/rampage/cr...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.60.4 Bende Logitech G733 kullanıyordum arkadaşımda CRACK H11 vardı denediğim gün hemen bende sipariş verdim logitech i sattım, kulaklığın pedleri olsun ses kalitesi olsun gecikme süresi olsun her açıdan logitech g733 e göre çok beğendim boşuna başka kulaklıklara o kadar para vermene gerek yok düşünmeden CRACK H11 al.
şu kalitesiz kulaklığı önermekten vazgeçin g733 övmüyorum fakat fiyatını asla haketmeyen bir kulaklık hala 800 tl olsa veya 1000 tl anca alınabilecek kulaklık ses eviyesi çok yetersiz

MoonWalk

80+ Silver
Normalde bu model pek beğenilmiyor, Fuxi-H3 de benzer ve o da fazla beğenilmiyor. Bu kadar memnun ettiyse bir bakıma da ilginç. Ses boğuk geliyor mu?

Aquinas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Salih Kılıç
Instagram
slhklc0
Steam
https://steamcommunity.com/id/bimkasasi2/
Discord
@aquinasxdd

Corsair HS80
Razer Blackshark v2 pro
Logitech G733
Asus Rog Pelta
Steelseries Arctis 7+
Logitech G733 kullandım 1 yıl kadar ve abime verdim. Hem uzaktayken kulaklıktan hala seslerin gelmesi, hem de ses kalitesi olarak gerçekten iyi olduğunu söyleyebilirim. Sadece biraz da olsa güzel kullanmaya özen göstermenizi öneririm çünkü benim sanırım titiz kullanmamamdan dolayı mı bilmiyorum ama şarjı yavaş dolmaya başladı ve şarj kablosunun USB kısmı kasaya taktığımda habire kabloyu çekmemden dolayı yamuldu. Satın aldığım yere ulaştığımda ise 1000 - 1500 gibi bir fiyat istediler bana sırf bir kablo için.

Top Bottom