Yardım Curved VA monitör mü yoksa düz IPS monitör mü?

CYnical0

80+
Reaksiyon skoru
0
Yeni monitör almayı düşünüyorum. Ips panel baktım ama curved ıps panel yokmuş. Sizce VA panel curved mi tercih etmeliyim. Yoksa düz ips panel mi. 2k 27 inç monitör istiyorum. Genelde hikayeli oyun oynarım. Çok nadir rekabetçi girerim. Hiç girmem desem yeridir. Açıklayıcı şekilde yazarsanız sevinirim. Teşekkürler
Sistem:
ryzen 5 7500f işlemci
9060xt 16gb ekran kartı
16 ram

Yeni monitör almayı düşünüyorum. Ips panel baktım ama curved ıps panel yokmuş. Sizce VA panel curved mi tercih etmeliyim. Yoksa düz ips panel mi. 2k 27 inç monitör istiyorum. Genelde hikayeli oyun oynarım. Çok nadir rekabetçi girerim. Hiç girmem desem yeridir. Açıklayıcı şekilde yazarsanız sevinirim. Teşekkürler
Sistem:
ryzen 5 7500f işlemci
9060xt 16gb ekran kartı
16 ram
IPS tabii ki bu da soru mu 😀

Curved monitör mü peki düz mü. herkes hikayeli oyunda curved öneriyor. düz ips daha mı iyi olur
curved popüler oldu ve bitti gittikçe düşüyor curved modellerin kullanımı

Sistem:
ryzen 5 7500f işlemci
9060xt 16gb ekran kartı
16 ram
düz ips iyidir ya, curver pek ergo gelmiyor bana.

Hem kavisli hem düz kullandım, düz kesinlikle çok çok daha iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,002
Üyeler
192,854
Son üye
Smhtyl
Geri