o kingstonu sakın alayım deme, illet ettim o modelden. Biçimlendirilmesine rağmen rastgele hata veriyor ve başka pc lerde gözükmüyor. Kod teslimi için kullanıyordum, 3 defa ödev götürecekken bu alet yüzünden teslim edemedim. Projeyi hazırlayıp atıyorum, başka pc ye çalıştırmak için götürdüğümde gözükmüyor hata veriyor, gözükmesi için biçimlendirmen gerekiyor o zaman da içinde ki veriler siliniyor. Aynı durumu bu haftada yaşadıktan sonra gittim yeni flaş aldım.KIOXIA TransMemory U301 64GB USB Bellek – USB 3.2 Gen 1, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
KIOXIA TransMemory U301 64GB USB Bellek – USB 3.2 Gen 1, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
iş görür mnü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kingston DataTraveler Exodia M 64GB USB Flash Bellek DTXM/64GB USB 3.2 Gen 1 (64 GB, Siyah / Mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Kingston DataTraveler Exodia M 64GB USB Flash Bellek DTXM/64GB USB 3.2 Gen 1 (64 GB, Siyah / Mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
elimde kioxia u366 ve sandisk ultra flair var ikisi de güzel öneririmkullanırsan yazsana kanbkı 3 taksıtle 100 tl odemek cok ıyı