5 Litre Verde Sızma Zeytin Yağı Sepette 999 TL

https://www.trendyol.com/zeytinbeyl...nk_contentid=885567102&utm_campaign=885567102

bizimkiler buradn almislar hocam kontrol ettim hem firma adi hemde urunun adi listede yok sizde bi bakabilir misiniz 0.3 asitlik orani varmis

firmanın ismi bakanlık listesinde geçmiyor. migros kolay kolay tongaya düşmez ben 20 senedir(rakam daha fazladır muhtemelen) dışarıdan zeytinyağı almadım 12 tane ağacımız var yaparsa zeytin 330 litre yağ alıyorum.
max asitlik 0.8 diyor Dizem zeytinyağı deriz biz yenilecek yağ budur kızartma yapılmaz bununla.

Bakanlık listesinde olmaması ve Migros güvencesi benim için yeterli bir kriterdi, yorumunuzla pekişmiş oldu. Fiyat/performans ürünü olarak değerlendirip deneyeceğim, sağ olun.

bizimkiler buradn almislar hocam kontrol ettim hem firma adi hemde urunun adi listede yok sizde bi bakabilir misiniz 0.3 asitlik orani varmis
Zeytinbeyli markası ve bu markanın üretimini yapan bazı işletmeler, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayınladığı hileli ürünler/firmalar listesinde defalarca yer almıştır. dikkate almak da fayda var
Hem "Taş Baskı" hem "Soğuk Sıkım" hem de "Erken Hasat" olup 150 TL'ye satılması, zeytinyağı dünyasında "bedava" demektir.

Zeytinbeyli markası ve bu markanın üretimini yapan bazı işletmeler, Tarım ve Orman Bakanlığı'nın yayınladığı hileli ürünler/firmalar listesinde defalarca yer almıştır. dikkate almak da fayda var
Hem "Taş Baskı" hem "Soğuk Sıkım" hem de "Erken Hasat" olup 150 TL'ye satılması, zeytinyağı dünyasında "bedava" demektir.
nasil emin olacaz hocam peki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

açılmıyor site
linki atiyorum kirpiyor site olmuyor

nasil emin olacaz hocam peki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

linki atiyorum kirpiyor site olmuyor
Bakanlık Listesini Kontrol Edin En kesin yöntem budur. Tarım ve Orman Bakanlığı belirli aralıklarla "Gıda Kamuoyu Duyurusu" yayınlar. "Zeytinbeyli" veya şüphelendiğiniz başka bir markayı bu listede aratın. Eğer marka ya da üretici firma ismi (etiketin arkasındaki işletme kayıt numarası ile bakmak daha sağlıklıdır) burada geçiyorsa uzak durun. bir de fiyat kıyaslaması yapın mantıken ucuz ise vardır bi sebep

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Oturdum yer zeytin yağ cenneti gibi bu fiyatlara zeytin yağ zor gibi nasıl ucuz veriyolar aklım almıyor.
Bayadir almıyorum en son aldığımda 1.500 TL tenekesi şimdi ne oldu bilmiyorum herhalde ucmustur.

Geçen senenin yağıdır bu bu kadar ucuz olması ondan gibi sorup öğrenmek lazım bu arada üsttekinin paylaştığı zeytinbeyli falan bulaşmayın bunlara onu paylaşan arkadaşın da zeytinyağı anladığını sanmıyorum. Bilindik markalardan şaşmayın.

Bakanlık Listesini Kontrol Edin En kesin yöntem budur. Tarım ve Orman Bakanlığı belirli aralıklarla "Gıda Kamuoyu Duyurusu" yayınlar. "Zeytinbeyli" veya şüphelendiğiniz başka bir markayı bu listede aratın. Eğer marka ya da üretici firma ismi (etiketin arkasındaki işletme kayıt numarası ile bakmak daha sağlıklıdır) burada geçiyorsa uzak durun. bir de fiyat kıyaslaması yapın mantıken ucuz ise vardır bi sebep
teşekkürler hocam

teşekkürler hocam
Hocam en garantisi Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayınladığı 'Hileli Ürünler Listesi'ni takip etmek. Eğer bir marka sürekli o listede çıkıyorsa bedava verseler almamak lazım. Ayrıca piyasa fiyatı 350-450 TL bandındayken 150 TL'ye 'Taş Baskı Erken Hasat' iddiası matematiksel olarak imkansız. Yağ değil, karışım alıyor olabilirsiniz. Coğrafi işaretli ve ödüllü butik üreticilere yönelmek en güvenli yol.

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Geçen senenin yağıdır bu bu kadar ucuz olması ondan gibi sorup öğrenmek lazım bu arada üsttekinin paylaştığı zeytinbeyli falan bulaşmayın bunlara onu paylaşan arkadaşın da zeytinyağı anladığını sanmıyorum. Bilindik markalardan şaşmayın.
anlamıyorum zaten doğru evdekiler almış burda paylaşıp anlamaya çalışıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,899
Üyeler
193,183
Son üye
Hiwesthr
Geri