10K Direksiyon Seti Önerisi

Hepsiburada yorumlarında beğenmeyen birkaç kişi var da kafama takıldı bir sorun olmaz değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

rampage kesinlikle önermiyorsunuz değil mi arkadaşlar burada hem fikiriz

Hepsiburada yorumlarında beğenmeyen birkaç kişi var da kafama takıldı bir sorun olmaz değil mi
Hocam beğenen de bir ton kişi var. Yeşil forumda 60 sayfalık konum var bir kişi de niye aldırdın abi demedi. Fiyatına göre çok iyi bir set. Şikayet edenler pedalları dik vs diye şikayet ediyordu o da göreceli bir şey bana göre dik değil.
Burada 5 puan verilmiş mesela.

bu ürün nasıl acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam beğenen de bir ton kişi var. Yeşil forumda 60 sayfalık konum var bir kişi de niye aldırdın abi demedi. Fiyatına göre çok iyi bir set. Şikayet edenler pedalları dik vs diye şikayet ediyordu o da göreceli bir şey bana göre dik değil.
Burada 5 puan verilmiş mesela.

evet şimdi baktım güzel biraz acele ettim o yüzden

Hocam o attığınız model oyuncaktan bozma. Hakkı en fazla 5-6k dır onun.
anladım benim uzmanlık alanım bunlar değil sana sormak istemiştim teşekkürler biraz marka algısından sormak istedim markası iyidir diye

anladım benim uzmanlık alanım bunlar değil sana sormak istemiştim teşekkürler biraz marka algısından sormak istedim markası iyidir diye
Marka 2004'te kurulmuş eski bir marka aslında. Bu Direct Drive motorlu modelleri geçen yıl çıktı redditte ve yabancı inceleme kanallarında yorumları çok olumlu.

Şuan piyasadaki en mantıklı direksiyon seti bu. Ama dikkat edin başından kalkmayabilir :D
bu ürün alınır sanırım vitesi nasıl oluyor koldan mı acaba

bu ürün alınır sanırım vitesi nasıl oluyor koldan mı acaba
Direksiyon arkasındaki kulakçıklarda hem vites hem de debriyaj var hocam. 6+1 vitesi de var haricen satılıyor.

Markanın tüm ürünleri burada.

Direksiyon arkasındaki kulakçıklarda hem vites hem de debriyaj var hocam. 6+1 vitesi de var haricen satılıyor.

teşekkürler

Logitech g29 aldık teşekkürler ilginiz için

Logitech g29 aldık teşekkürler ilginiz için
Rica ederim de size kim G29 alın dediyse konu hakkında gram bilgisi olmayan biridir. 10 yıllık bir direksiyon setine para bağlamak çok yanlış. Çıkacak dişli gürültüsünden dolayı çocuğu azarlamayın bari 😂

biraz marka algısına takıldık galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,210,320
Üyeler
195,336
Son üye
Blozny
Geri