hiç anlamıyorum ama vardır 1600 1700 puma için iyi fiyatgerçekten varmı indirim dümenden mi
çünkü sana asyada üretilen üçüncü kalite ürünü satıyorlar eskiden doğrudan amerikada satılan birinci kalite ürünler geliyodu türkiyeye artık o yok ayrıca nike'ın türkiyede bir tane bile gerçek ürünü yok satıyorum var diyenler çakmasını veya 5 yıllık elde kalma ürünleri satıyordur resmi mağazalar hariçBenim çocukluğumdaki o kaliteli nike, adidas, pumalar lardan değil bunlar, aşırı dandikler. Geçen sene amazondan puma spor ayakkabı aldım satıcı da amazonun kendisi ayakkabıyı daha ayağıma giymeden hafiften topuğuna bastım içindeki artık ne ise o katlandı düzelmedi ayakkabı giyilecek halde değil. Nike aldım 3 ay giymedim topuğu dağıldı.
Birileri Türkiyede bu markaların üretim ve isim hakkını satın almış ve no name merdiven altı yerlere ürettirip satıyor benim anladığım bu.
Asya falan değil, direkt Türkiye'de üretiliyor bunlar ve orijinal ürünler ama kaliteleri acayip kötü tek olay bu.çünkü sana asyada üretilen üçüncü kalite ürünü satıyorlar eskiden doğrudan amerikada satılan birinci kalite ürünler geliyodu türkiyeye artık o yok ayrıca nike'ın türkiyede bir tane bile gerçek ürünü yok satıyorum var diyenler çakmasını veya 5 yıllık elde kalma ürünleri satıyordur resmi mağazalar hariç
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ben bu yüzden full adidas alıyorum adidas ayakkabı ve spor ürünleri tarafında apple ve samsung kıyasında samsung gibi hem fiyatları türkiyede uygun hem de kaliteli gerçek ürün satıyorlar ama yalan yok nike'ın çantalarını çok beğeniyordum özellikle nike brasilia 9.5 30L arıyorum bulamıyorum yurtdışına çıkarsam ilk yapacağım türkiyede alamadığım nike ürünlerini almak olacak