🔥İndirim PXN Direksiyon Setleri ve Akseuarları Gaming.gen.tr Stoklarında!

Moza alacak olmasam Kontrol Düğme Kutusu çok güzelmiş pxn'nin.

Umarım e-ticaret sitelerinden düzgün rakamlarda kalan ürünleri alabiliriz :)
Hocam gaming.gen den bir şey alacaksanız stokta olmayan ürünü takibe al diyin çıktığı gibi alın ben bunu gördüm :D O yüzden standı çıktığı gibi aldım.

Button box'ın fiyatı aynı hocam. Stand sabahtan beri 3.200'den 4.000'e çıktı. Talep olan ürünün fiyatı otomatik artıyor dediğim gibi.
Alıp geçtik formula wheeli. Kendi sitesinde de aynı fiyatla satılıyordu ona şaşırdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Moza ürünlerinin soğutması iyi değil hocam. https://prnt.sc/YdEuZMJAwnDk r9'u bile böyle soğutmaya çalışıyorlar. Ben bizzat r3 kullandım, ısınmasından dolayı ffb kesiyordu.

Alıp geçtik formula wheeli. Kendi sitesinde de aynı fiyatla satılıyordu ona şaşırdım.

Moza ürünlerinin soğutması iyi değil hocam. https://prnt.sc/YdEuZMJAwnDk r9'u bile böyle soğutmaya çalışıyorlar. Ben bizzat r3 kullandım, ısınmasından dolayı ffb kesiyordu.
Olur mu hocam Moza'da böyle sorunlar olmaması lazım :P Ben insanlara anlatamıyorum. Özellikle R3 base'in çok ufak olmasından dolayı ısınma sorunları yaşıyor. Ayrıca slip ring arızası da çok yaygın o modelde. PXN'de daha bir tane ısınma sorunu yaşayan duymadım. Yeni nesil üretimden geçtiği için sanırım. Moza'lar halen 2022'deki revizyonla geliyor.

Hocam ekosistemi için Moza R3 alacaksanız öyle bir hata yapmayın. R3 üzerindeki direksiyonu zor kaldırıyor ona Truck wheel'de olmuyor zaten. Her yönüyle kırpılmış bir cihaz. VD4 kesinlikle daha üstün. R5'e yakın bir performansı var.

Olur mu hocam Moza'da böyle sorunlar olmaması lazım :P Ben insanlara anlatamıyorum. Özellikle R3 base'in çok ufak olmasından dolayı ısınma sorunları yaşıyor. Ayrıca slip ring arızası da çok yaygın o modelde. PXN'de daha bir tane ısınma sorunu yaşayan duymadım. Yeni nesil üretimden geçtiği için sanırım. Moza'lar halen 2022'deki revizyonla geliyor.
Üstelik fiyat olarak tuzlu kaçıyor Moza'lar. Diğer modellerini bilmiyorum fakat R3 özelinde söyleyecek olursam sr-p lite fren kiti bile çıkmıyor içerisinden. Onu almaya kalktığımız zamanda da ekstra maliyeti var. Yazılımı dışında önde olduğu bir tarafı yok.

R5 ve R9 da ısınma sorunun biliyorum %15-20 civarı ffb düşüşü oluyor. Ama R3 de öyle bir şey olduğunu hiç duymadım ve V2 yeni kasa tasarımlı Mozalar tamamen sorunsuz görülüyor. Bir de genel moza malzeme kalitesi daha iyi, yazılım zaten Moza sektörde zirvede simagic ve fanatecden de iyi.

Ama yanlış ve eksiğim varsa lütfen belirtin.

R5 ve R9 da ısınma sorunun biliyorum %15-20 civarı ffb düşüşü oluyor. Ama R3 de öyle bir şey olduğunu hiç duymadım ve V2 yeni kasa tasarımlı Mozalar tamamen sorunsuz görülüyor. Bir de genel moza malzeme kalitesi daha iyi, yazılım zaten Moza sektörde zirvede simagic ve fanatecden de iyi.

Moza Simagic ve Fanatec ile yarışamaz bile. Onlar başka seviye.

Hocam aksine en çok R3'te ısınma sorunu var ve halen devam ediyor. Reddit'e bakabilirsiniz. VD4 32 dereceleri geçmiyor R3 50 dereceden aşağıda çalışmıyor.

Ayrıca base ile direksiyonun bağlantı kopması sorunu yani Slip Ring arızası da çok yaygın. Benim aldığım R3'te de bu sorun vardı zorla da olsa iade edebilmiştim.

PXN direksiyon setleri ve aksesuarlarının tamamı an itibariyle Gaming.gen.tr stoklarında. Özellikle debriyaj ve stand bekleyen arkadaşlar kaçırmasınlar. Çok uygun fiyatla giriş yaptı.

Button box arayanlar için çok iyi bir seçenek.

Arkadaşlar elinizi çabuk tutun. Stokta azalma oldukça fiyatlar artıyor çünkü. Ben standı 3200'e aldım şuan 3.500 olmuş. Erken kalkan yol alır geçe kalırsanız ah vah edersiniz
Çok uygun hocam valla tam da aradığım ürünler

Hocam aksine en çok R3'te ısınma sorunu var ve halen devam ediyor. Reddit'e bakabilirsiniz.

Ayrıca base ile direksiyonun bağlantı kopması sorunu yani Slip Ring arızası da çok yaygın. Benim aldığım R3'te de bu sorun vardı zorla da olsa iade edebilmiştim.
Hocam peki PXN yazılımı nasıl ona göre VD4 tercih edeceğim hem uygun olduğundan ekosistem de kurabilirim.

Hocam peki PXN yazılımı nasıl ona göre VD4 tercih edeceğim hem uygun olduğundan ekosistem de kurabilirim.
Hocam PXN'in yazılımı stabil. Moza kadar ekstra özellik yok ama ne kadar kullanıcı bu ekstra Hz değerleriyle oynuyor o da muamma. R3 kullanacak birinin ihtiyacı var mıdır bilemiyorum. Gerçekten rekabetçi yarışacak adamlar da daha profesyonel baselere bakıyorlar zaten.
PXN yazılımını geliştirmeye devam ediyor Bu yıl ekosistem ürünlerini tamamladıktan sonra yazılıma ağırlık vereceklerini söylediler zaten. Ben şuana kadar yazılım kaynaklı bir sorun yaşamadım. Tanımadığı oyun olmadı.

GT One Wheel geçen haftalarda duyuruldu. Bir kaç aya bize de gelmiş olur. Aynı zamanda Vector X isimli Load-cell pedallarını da duyurdular o da yaza kadar gelir tahminimce.

Kartlarım müsait olsa şu direksiyonu alacaktım da inşallah zamlanmaz :D

Hocam PXN'in yazılımı stabil. Moza kadar ekstra özellik yok ama ne kadar kullanıcı bu ekstra Hz değerleriyle oynuyor o da muamma. R3 kullanacak birinin ihtiyacı var mıdır bilemiyorum. Gerçekten rekabetçi yarışacak adamlar da daha profesyonel baselere bakıyorlar zaten.
PXN yazılımını geliştirmeye devam ediyor Bu yıl ekosistem ürünlerini tamamladıktan sonra yazılıma ağırlık vereceklerini söylediler zaten. Ben şuana kadar yazılım kaynaklı bir sorun yaşamadım. Tanımadığı oyun olmadı.
Teşekkürler ben de simracinge başlamak için alacağım sonrasında gidişata göre yükseltmeler yaparım umarım. PXN fiyatları arada bir bu şekilde düşer mi çünkü şuan alırsam çok kafa yorarım çok zaman harcarım ve zaman ayırmam gereken konular var tahmini 1-2 ay sonra almayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,798
Üyeler
192,803
Son üye
FarukEmreC
Geri