somoncum
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,507
Tam intel de kullanmalık ram. Gelirse H.o
Tam intel de kullanmalık ram. Gelirse H.o
EXPO harbiden yokmuş sayfalarını inceledim şimdi tekrardan XMP için profil tasarlamışlar da anakarttan anakarta değişir yine ya EXPO XMP profillerini ortak olarak tanıyor high end anakartlarEXPO da yok frekans yüksek olunca hayırlısı![]()
evet benim önümde 60 bin gözüküyor falan dediTelefonla sipariş oluşturmak için aradım şimdi, baya da bekledim. Ram'lerin hatalı fiyat olduğunu söyledi çalışan kişi, ben de onun yalancısıyım. Umarım ulaşır elinize diyeyim yine de ^^ bende almayı deniyordum, aşırı kastı sistem kart bilgileri vs girdim onayladım, ana sayfaya atmıştı![]()
Hatalı fiyat değildir, online satışlarda çıkan fiyat neyse sipariş oluşturduysan gönderiyorlar da telefonla sipariş veya mağazadan direk satın alımlarda zaten o fiyat geçerli değil web e özel diye belirtiyor sayfada. Mağazadaki personel de sorumluluk almamak için öyle demiştir %99Telefonla sipariş oluşturmak için aradım şimdi, baya da bekledim. Ram'lerin hatalı fiyat olduğunu söyledi çalışan kişi, ben de onun yalancısıyım. Umarım ulaşır elinize diyeyim yine de ^^ bende almayı deniyordum, aşırı kastı sistem kart bilgileri vs girdim onayladım, ana sayfaya atmıştı![]()
Oyunda da tüketmeyiversin bir zahmet250W çekmiyor.
Alıntıyı görüntüle
benim önümdeki sistemde 60 bin olarak gözüküyor felan dedi, hepsine baktırdım hatta, dediğim gibi bende konuştuğum kişinin yalancısıyım.Hatalı fiyat değildir, online satışlarda çıkan fiyat neyse sipariş oluşturduysan gönderiyorlar da telefonla sipariş veya mağazadan direk satın alımlarda zaten o fiyat geçerli değil web e özel diye belirtiyor sayfada. Mağazadaki personel de sorumluluk almamak için öyle demiştir %99
7800X3D den intel kanadında neye geçilir şuan bol çekirdekli?Oyunda da tüketmeyiversin bir zahmetKi oyunda 120W değeri de hiç az değil.
Dün sana yazdığım sorunlar da sana da başarılar snsjsjsksks.EXPO da yok frekans yüksek olunca hayırlısı![]()
olsun amd den serin çalışır die size büyük temas alanı daha fazla hızlı sıcaklık transfer edilir.Oyunda da tüketmeyiversin bir zahmetKi oyunda 120W değeri de hiç az değil.
Dediği doğrudur webe özel fiyatı mağazada göremiyorlar. Birkaç ay çalışmıştım Topkapı mağazasında.benim önümdeki sistemde 60 bin olarak gözüküyor felan dedi, hepsine baktırdım hatta, dediğim gibi bende konuştuğum kişinin yalancısıyım.
İntel geç kafan rahat olsun.Dün sana yazdığım sorunlar da sana da başarılar snsjsjsksks.