- Reaksiyon skoru
- 16
Mağzadan aynı fiyattan verirlerdimi
Böyle olunca iptal etmiyorlar mıydı hocamböyle kapatabildim, 2x aldım, millet koca danayı kesti yedi bitirdi, karga gibi bende dibini sıyırayım bari
Alıntıyı görüntüle
Normalde evet ama fiyatlar çok değişiyor ürünü alıp kasaya gidene kadar adamlar sistemden fiyata update atabilir.Mağzadan aynı fiyattan verirlerdimi
Sitede mevcut rakam neyse ondan veriyorlar.Mağzadan aynı fiyattan verirlerdimi
ya bunu almaya gittim çalışan fiyat bilgisi isteyene kadar 7k ya çıktıGSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) RipjawsV Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Sepete eklemiyor bitmiş.Alıntıyı görüntüleGSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 RGB Siyah DDR5 6400MHz CL30 1.4V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 RGB Siyah DDR5 6400MHz CL30 1.4V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bilmiyorum hocam en son 2 yıl önce alışveriş yapmıştım vatandanBöyle olunca iptal etmiyorlar mıydı hocam