❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

İstanbul Maltepe mağazasını aradım fiyatlarda hata var sistemi kapattık gibi bir şey söyledi haberiniz olsun iptal olabilir.

Onaylandı demezdi iptal edilecek olsa onaylamadan ederlerdi.

Vatana ya birileri ram fiyatlarinin düşüceğini fısıldadı ya da ellerinde çok ram var ve satamiyorlar

IMG_1870.webp

Botçulara kalmadan bi parça çekebilen son kullanıcılara selam olsun

sıfırı 52 eden rami 20ye satmalarını çok anlayamıyorum mesela bunun arkasında bir şey var sadece teşhirden bukadar fiyat kırılıyorsa zararına satıyorlardır diye düşünüyorum
Şöyle düşünün, vatan bu ramleri fiyatlar yükselmeden belli bir fiyattan oluyor, ödeme dönemi, kredi gibi gelince böyle kampanyayla satıp sıfır zararla çıkıyor.

Mağazayı arayıp sordum uzaktab gelicem gelsem o fiyattan alabilir miyim diye gelin alabilirsiniz dediler. 2 aktarma ile 1 saatte mağazaya gittim şu an veremiyoruz dediler dalga geçer gibi. Şimdi geri dönüyorum

Mağazayı arayıp sordum uzaktab gelicem gelsem o fiyattan alabilir miyim diye gelin alabilirsiniz dediler. 2 aktarma ile 1 saatte mağazaya gittim şu an veremiyoruz dediler dalga geçer gibi. Şimdi geri dönüyorum
Küfür edeydin

DDR5 alamadık fena çöktü site ama indirimler ilk başladığı an 2 adet bundan almıştım fakat niyeyse tek gözüküyor...

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-04-20 194125.webp
    Ekran görüntüsü 2026-04-20 194125.webp
    10.2 KB · Hit: 122
Geri