Yuh ayıp yavFırsatı geç gördüm :/ 19-19.30 gibi istanbuldaki 2 mağazaya gittim 2 sinde de 1 kişi toplu şekilde aldığını ilettiler![]()
Yuh ayıp yavFırsatı geç gördüm :/ 19-19.30 gibi istanbuldaki 2 mağazaya gittim 2 sinde de 1 kişi toplu şekilde aldığını ilettiler![]()
DDR5 ramler çoğu mevcut hala. DDR4 kalmadı gibi bir şey. Ben mağaza çalışanı değilim sadece oem bölümünü tanıyorum. Tesadüf ordayken oldu bu fiyatlar. Sadece mağazaya fiziksel bir şekilde gelirseniz yardımcı olurlar. Sanal yok. Telefon yok. Şahsınız gelinVolkan bey sivas tan istanbula getirtebiliyormuyuz öyle bir şans varmı alabilsek 2x24 varmı birde
hocam eskisehirdeyim anakart var islemci var ram yok pahali oldugu icin alamadimKayseri ipek sarayda da mevcut DDR5 ramler.
hangi ram i nerden aldınız ?MAGAZADAN VERİYORLAR KAMPANYA BİTMEDİ DEMİN ALDİM
Herhangi bir uğraşı yok hocam EDevletten yazıyorsun dilekçeyiNumara ile olmaz malesef. Mağazaya gelmeden alamazsınız. Gelin mağazaya telefonla aramaya çalışmayın kapattılar oem bölümünün telefonlarını. Herkese yardımcı oluyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tüketici haklarına aykırı mı değil mi bilemem. Uğraştığınızla kalırsınız.
Sivas’ta mağazadayım şuan. Burdan halen veriyorlar. Büyükşehirlerde vermiyor olabilir. Sivas’ta olan varsa gelsin alsın.Şu anda mağazaya gitti arkadaş. 20.40'da satış yapmayın diye mail gelmiş mağazaya. vermiyorlar kaldırmışlar tüm ürünleri.
Böyle şubelerden almayın bir ürün, aldırmayınBen tekirdağ şubesine gittim adam rami gözümün önünde çıkardı barkodu okutuyorum ben de stok yok veremem diyor. Sitede stok görünüyor, adam önümde ürünü gösteriyor ama bana vermiyor 5 10 dk sonra gel dedi. 5 dk sonra ürün fiyatı bir anda arttı. Diyecek bir şey yok rezillikten başka bir şey değil.