❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Volkan bey sivas tan istanbula getirtebiliyormuyuz öyle bir şans varmı alabilsek 2x24 varmı birde
DDR5 ramler çoğu mevcut hala. DDR4 kalmadı gibi bir şey. Ben mağaza çalışanı değilim sadece oem bölümünü tanıyorum. Tesadüf ordayken oldu bu fiyatlar. Sadece mağazaya fiziksel bir şekilde gelirseniz yardımcı olurlar. Sanal yok. Telefon yok. Şahsınız gelin

Şu anda mağazaya gitti arkadaş. 20.40'da satış yapmayın diye mail gelmiş mağazaya. vermiyorlar kaldırmışlar tüm ürünleri.

konustum sımdı stoklar bitti satışa kapatıldı dedi bağyaaan.
yine patladık.
mağazaya gittim istanbul sultanbeyli remden anlamayan bi zarganayı koymuslar stok bakamıyor saçmalıyor 2 kişiydik valla delirtti bizi.
1 er stok vardı zaten bitti dedi

Numara ile olmaz malesef. Mağazaya gelmeden alamazsınız. Gelin mağazaya telefonla aramaya çalışmayın kapattılar oem bölümünün telefonlarını. Herkese yardımcı oluyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tüketici haklarına aykırı mı değil mi bilemem. Uğraştığınızla kalırsınız.
Herhangi bir uğraşı yok hocam EDevletten yazıyorsun dilekçeyi

Ddr5 için gitmiştim yoktu boş dönmemek için bunu aldım isteyene yardımcı olurum özelden yazarsanız kaçıranlar için

Ekler

• 1000085555.webp
    1000085555.webp
    609.8 KB · Hit: 170
Adapazarı'nda oturan varsa bir daha böyle indirim olduğunda 4-5 tane alanı görürsem kapıda indirecem azıcık utanması olur bir insanin

Benim anlamadığım sarı sitede çok fazla ürünü mağazadan alıp direkt ilana koyanlar var. Geçen indirimlerde bu durum çok nadirdi bu sefer çalışanlara mı ayırdılar bazılarını ne yaptılar anlamadım ama 1 saat içinde çoğu kullanıcının gidip alıp ilana koyması saçma geldi.

Ben tekirdağ şubesine gittim adam rami gözümün önünde çıkardı barkodu okutuyorum ben de stok yok veremem diyor. Sitede stok görünüyor, adam önümde ürünü gösteriyor ama bana vermiyor 5 10 dk sonra gel dedi. 5 dk sonra ürün fiyatı bir anda arttı. Diyecek bir şey yok rezillikten başka bir şey değil.

Ben tekirdağ şubesine gittim adam rami gözümün önünde çıkardı barkodu okutuyorum ben de stok yok veremem diyor. Sitede stok görünüyor, adam önümde ürünü gösteriyor ama bana vermiyor 5 10 dk sonra gel dedi. 5 dk sonra ürün fiyatı bir anda arttı. Diyecek bir şey yok rezillikten başka bir şey değil.
Böyle şubelerden almayın bir ürün, aldırmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,889
Üyeler
192,825
Son üye
aestineasetas
Geri