Fazeon monitör ile yaşadığım saçmalığın sebebini bilen var mıdır?

Marginale

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,421
Samsung dan geçtimde hata mı ettim düşündürmeye başladı. 2 gün önce aldım normal google da iken aniden monitör videodaki gibi sapıtmaya başladı 20-25 saniye sonra kendiliğinden düzeldi. Aldığımdan beri hiç şuna şahit olmadım 2 gün içinde ilk defa böyle bir şey oldu. Yaşayan veya sebebini bilen var mıdır?

Samsung dan geçtimde hata mı ettim düşündürmeye başladı. 2 gün önce aldım normal google da iken aniden monitör videodaki gibi sapıtmaya başladı 20-25 saniye sonra kendiliğinden düzeldi. Aldığımdan beri hiç şuna şahit olmadım 2 gün içinde ilk defa böyle bir şey oldu. Yaşayan veya sebebini bilen var mıdır?
Bence ktc almayı düşünüyordum yazın 3.8 e beni tedirgin etti :(

panelinde sıkıntı var. iade et
İade diye yolladığımda muhtemelen o an kontrol edip o an sorun yok diye problemsiz diyip geri yollayacaklar diye düşünüyorum. Birden fazla ölü pixelde var uğraşmayayım diye iade etmemiştim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ekran yenileme hızını düşürüp tekrar dener misiniz
Kanka olan şeye anlam veremedim ki şu an düzeldi zaten video da olan sorun 20-25 saniye oldu hemen videoya çektim sonra düzeldi. Yaşadığım muhabbete bak vay arkadaş.

Bence ktc almayı düşünüyordum yazın 3.8 e beni tedirgin etti :(
Görüntü kalitesinden yana sorun yok beğendim ama yaşattığı şey çok saçma geldi.

İade diye yolladığımda muhtemelen o an kontrol edip o an sorun yok diye problemsiz diyip geri yollayacaklar diye düşünüyorum. Birden fazla ölü pixelde var uğraşmayayım diye iade etmemiştim.

Kanka olan şeye anlam veremedim ki şu an düzeldi zaten video da olan sorun 20-25 saniye oldu hemen videoya çektim sonra düzeldi. Yaşadığım muhabbete bak vay arkadaş.

Görüntü kalitesinden yana sorun yok beğendim ama yaşattığı şey çok saçma geldi.
birden fazla ölü pixel var, panel seyiriyor bunlar uğraşılması gereken şeyler. ürünü nereden satın aldınız?

birden fazla ölü pixel var, panel seyiriyor bunlar uğraşılması gereken şeyler. ürünü nereden satın aldınız?
İdefix teknoklik satıcından aldım. Ölü pixeli takan biri değilimde şu seyirme mala bağlama ne ayak ileride sorun çıkarır mı bilmiyorum Allah'tan video kanıt var delili ile mail olarak ileteceğim önce bakayım nasıl bi çözüm sunacaklar.

Bu sorun overcloklu modellerde oluyor bu yüzden ekran yenileme hızın düşürüp dene dedim

Bu sorun overcloklu modellerde oluyor bu yüzden ekran yenileme hızın düşürüp dene dedim
144hz deyim zaten 150hz ye almadım hiç, model x27f165qw. Düzelip düzelmediğini şu sebepten anlayamam aldığımdan beri hiç olmadı sanırım ve 20 saniye içinde yaşandı sonrasında tekrar olmadı anca düşürüp beklerim birkaç gün ona göre anlarım ki zaten düşürünce düzeliyorsa 150hz monitör almış olmanında bi mantığı kalmaz. Bunların yapacağı işe... bir sürü düzgün yorumu var diye aldım bana bu denk geldi :kekw:

Şöyle ne yüdüğü belirsiz kendini kanıtlamamış markaların monitörlerini almak iyi cesaret. Daha önce hiç duymadım

Hocam yeni almışsın iade et bence çok uğraşma çözsen bile içinde bi kurt olarak kalıcaktır bu satim desen 2 gün sonra sattığın adam arar başın ağrır

3 haftadır aynı monitörü kullanıyorum hiç denk gelmedim böyle bir duruma
Anlık bisi de olabilir takip edilebilir
Ayrıca yazmışsınız zaten donuse göre aksiyon alırsınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41