2 saat arasında karasız kaldım. Hangisi daha mantıklı

Ensar1453

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,003

Bu iki saat arasında kararsızım.
Seiko kalitesi ve görünüşü çok cezbedici
Ama safir cam olmaması ve mekanizma süresinin kısa olması dezavantaj
Tissot safir + 80 saat süresi var.
Takvimi olmasıda cabası ama çok sade

Tamamen kişisel, görünüş olarak seimo daha güzel gözükuyor ama kordonu beğenmedim bence metal kordon daha iyi olurmuş.

Tamamen kişisel, görünüş olarak seimo daha güzel gözükuyor ama kordonu beğenmedim bence metal kordon daha iyi olurmuş.
Metal kordonlar daha ucuz aslında.
Ama ben deri kayışları daha çok seviyorum.
Metal çok yaşlı işi gibi geliyor.

Metal kordonlar daha ucuz aslında.
Ama ben deri kayışları daha çok seviyorum.
Metal çok yaşlı işi gibi geliyor.
Pek saat takma alışkanlığım yoktur, bu tür pahalı bir saat alacak olsam akıllı saat alırdım. Deri kordonlar su çekip koku yapabiliyor, ayrıca beni kaşındırıyor. Plastik ve metal kordonlar daha güzel gözüküyor bence. Seiko güzel duruyor ama.

Pek saat takma alışkanlığım yoktur, bu tür pahalı bir saat alacak olsam akıllı saat alırdım. Deri kordonlar su çekip koku yapabiliyor, ayrıca beni kaşındırıyor. Plastik ve metal kordonlar daha güzel gözüküyor bence. Seiko güzel duruyor ama.
Zaten Samsung Galaxy Watch 6 Classic ve 4 Classic saatlerim var.
Metal kordonlu olan Quantum saatim var.
Deri kordon isteme nedenim hem takım elbise ile uyumu hemde hafif olması.
Akıllı saatlerin hafifliğine alışınca metal ağır geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Seiko'yu seçerdim.
Tissot derim şahsen.
Hocam kararsızdım dahada kararsız oldum sağolun :d

Bende Seiko'yu seçerdim. Tissot çok sade duruyor.
Mineral cam olması seikonun dezavantajı
Şuana kadar akıllı saatlerimi bile çizdirmedim ama mineral ne kadar sağlam olur bilemiyorum.
Bu gidişle ikisinide alacağım :d

tissot derken kolumdaki seiko5 ile biraz bakıştık. swiss made yazısına duyduğum özlem nedeniyle herhalde benim tercihim tissot. ama open heart da saate güzel hava katıyor. koleksiyonunda hangisi daha eksikse onu seç diyip konudan ayrılıyorum :PeepoLeave:

tissot derken kolumdaki seiko5 ile biraz bakıştık. swiss made yazısına duyduğum özlem nedeniyle herhalde benim tercihim tissot. ama open heart da saate güzel hava katıyor. koleksiyonunda hangisi daha eksikse onu seç diyip konudan ayrılıyorum :PeepoLeave:
Openheart olarak 1 adet quantum saatim var.
Classic olaraksa lorus var.
İkiside giriş seviye olduğu için biraz daha premium seçeneklere çıkmak istiyorum.
İkisinde alacağım galiba :d
yada ikisinin toplamı olarak bir hamilton veya Tissot le locle gibi bir saate bakacağım.

Openheart olarak 1 adet quantum saatim var.
Classic olaraksa lorus var.
İkiside giriş seviye olduğu için biraz daha premium seçeneklere çıkmak istiyorum.
İkisinde alacağım galiba :d
yada ikisinin toplamı olarak bir hamilton veya Tissot le locle gibi bir saate bakacağım.
benim o kadar geniş değil koleksiyon ama küçük mütevazı parçalar eklemeyi düşünüyorum. 1 tane net bordo veya kırmızı iddialı parça ana hedef bulova surveyor 98b422. 1 tane herhangi bir swiss made. altın vuruşu da hamilton khaki field murphle yapmak istiyorum. hatta metal+deri kordonun beraber satıldığı bundle olursa tadından yenmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,191
Üyeler
192,947
Son üye
FurkanSametKlnc
Geri