❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Mesai bitmedi mi gece çalışan ekip yoksa onaylar sabaha kalır gibi aceleci olmayın sandıkları terketmeyin

bazı modeller geç onaylanıyor bundan öncekinde 2 gün sonra onaylananlar oluyordu
bir de eğer o modelden stok kalmadıysa eş değer ürün öneriyorlar
tahminimce yine aynısı olacak aynı üründen 2 tane alırsanız 1 tanesi iptal yerse iptal yiyen için eş değer ürün önerisi isteyin belki yine kabul ederler
bu sefer ki indirim vatan çalışanı ya da komisyonculara yaradı gibi
Vatan'da çalışan tanıdığı olanlara yaramıştır benim olsaydı bir telefonla 5-6 ram ayırtırdım kendime :D :D :D

bazı modeller geç onaylanıyor bundan öncekinde 2 gün sonra onaylananlar oluyordu
bir de eğer o modelden stok kalmadıysa eş değer ürün öneriyorlar
tahminimce yine aynısı olacak aynı üründen 2 tane alırsanız 1 tanesi iptal yerse iptal yiyen için eş değer ürün önerisi isteyin belki yine kabul ederler
bu sefer ki indirim vatan çalışanı ya da komisyonculara yaradı gibi
İşin garibi onaylanmıyor ama mağaza stoğu gözüküyor, demek ki ellerinde var bu. Dolayısıyla muadil ürün teklifi veya stoğumuz bitti gibi bahanelere sığınma hakları olmadığını düşünüyorum, elden bir şey gelmiyor tabi.

IMG_1067.webp

15k ya bunu aldık iyi mi?

İşin garibi onaylanmıyor ama mağaza stoğu gözüküyor, demek ki ellerinde var bu. Dolayısıyla muadil ürün teklifi veya stoğumuz bitti gibi bahanelere sığınma hakları olmadığını düşünüyorum, elden bir şey gelmiyor tabi.
Tahminimce orada gözüken stok bilgisi tam olarak doğru değil
mağaza da var gözüküyor ama aslına o webte çoktan satılmış vatanın stok tarafı pek doğru işlemediğini düşünüyorum. Bir önceki kampanya da çok fazla eşdeğer ürün önerisi oldu

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Tahminimce orada gözüken stok bilgisi tam olarak doğru değil
mağaza da var gözüküyor ama aslına o webte çoktan satılmış vatanın stok tarafı pek doğru işlemediğini düşünüyorum. Bir önceki kampanya da çok fazla eşdeğer ürün önerisi oldu
evet öyle gittim mağazada satış kapanmıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,868
Üyeler
192,821
Son üye
Reux
Geri