Vatan'da çalışan tanıdığı olanlara yaramıştır benim olsaydı bir telefonla 5-6 ram ayırtırdım kendimebazı modeller geç onaylanıyor bundan öncekinde 2 gün sonra onaylananlar oluyordu
bir de eğer o modelden stok kalmadıysa eş değer ürün öneriyorlar
tahminimce yine aynısı olacak aynı üründen 2 tane alırsanız 1 tanesi iptal yerse iptal yiyen için eş değer ürün önerisi isteyin belki yine kabul ederler
bu sefer ki indirim vatan çalışanı ya da komisyonculara yaradı gibi
İşin garibi onaylanmıyor ama mağaza stoğu gözüküyor, demek ki ellerinde var bu. Dolayısıyla muadil ürün teklifi veya stoğumuz bitti gibi bahanelere sığınma hakları olmadığını düşünüyorum, elden bir şey gelmiyor tabi.bazı modeller geç onaylanıyor bundan öncekinde 2 gün sonra onaylananlar oluyordu
bir de eğer o modelden stok kalmadıysa eş değer ürün öneriyorlar
tahminimce yine aynısı olacak aynı üründen 2 tane alırsanız 1 tanesi iptal yerse iptal yiyen için eş değer ürün önerisi isteyin belki yine kabul ederler
bu sefer ki indirim vatan çalışanı ya da komisyonculara yaradı gibi
ben de onu aldım eğer göndermezlerse eş değeri neyse kabul ederim 2x16 11 e ram verdiler daha ne olsun1 tane aldım ama sanırım benim aldığım neonun eş değeri yok![]()
Oralarda biz de varız ama adaletli bir fiyata koyduk, sitenin en ucuz 64GB DDR4'ü benim ilan sanırımsahibinden ilanlarını görünce kanım dondu![]()
Bende aldım bundan iyidir 15 kAlıntıyı görüntüle
15k ya bunu aldık iyi mi?
Tahminimce orada gözüken stok bilgisi tam olarak doğru değilİşin garibi onaylanmıyor ama mağaza stoğu gözüküyor, demek ki ellerinde var bu. Dolayısıyla muadil ürün teklifi veya stoğumuz bitti gibi bahanelere sığınma hakları olmadığını düşünüyorum, elden bir şey gelmiyor tabi.
hayırlısı olsun ne diyimOralarda biz de varız ama adaletli bir fiyata koyduk, sitenin en ucuz 64GB DDR4'ü benim ilan sanırım![]()
![]()
Hocam tamam alıp satabilirsin de daha eline geçmeyen ürün ilana koymak saçma geliyorsahibinden ilanlarını görünce kanım dondu![]()
Kaç yazdın hocam benim de onaylanirsa ona göre yazayimOralarda biz de varız ama adaletli bir fiyata koyduk, sitenin en ucuz 64GB DDR4'ü benim ilan sanırım![]()
![]()
evet öyle gittim mağazada satış kapanmıştıTahminimce orada gözüken stok bilgisi tam olarak doğru değil
mağaza da var gözüküyor ama aslına o webte çoktan satılmış vatanın stok tarafı pek doğru işlemediğini düşünüyorum. Bir önceki kampanya da çok fazla eşdeğer ürün önerisi oldu
biraz üstüne 48 GB vardı, yine de iyi sayılır hayırlı olsunAlıntıyı görüntüle
15k ya bunu aldık iyi mi?