❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Bir de arkadaşlar ürünler geldiğinde mutlaka video kayıt alarak açın
ram soğutucusu çıkmış ya da plastiği kesilmiş ram gelebilir nerden biliyorsun diye sormayın :kekw:
Bu internetten alışveriş yaptığımız çoğu şeyde gerekli haklısınız elinizde video olduğu zaman hiç itiraz etmiyorlar

bazı modeller geç onaylanıyor bundan öncekinde 2 gün sonra onaylananlar oluyordu
bir de eğer o modelden stok kalmadıysa eş değer ürün öneriyorlar
tahminimce yine aynısı olacak aynı üründen 2 tane alırsanız 1 tanesi iptal yerse iptal yiyen için eş değer ürün önerisi isteyin belki yine kabul ederler
bu sefer ki indirim vatan çalışanı ya da komisyonculara yaradı gibi
Siparişi verdim ama onaylanmadı daha. Kesin ürün gönderirler mi yani?

Tahminimce orada gözüken stok bilgisi tam olarak doğru değil
mağaza da var gözüküyor ama aslına o webte çoktan satılmış vatanın stok tarafı pek doğru işlemediğini düşünüyorum. Bir önceki kampanya da çok fazla eşdeğer ürün önerisi oldu
Önersinler alt üstü 2 tane 16GB 3200MHz DDR4 aldık ama gidip ürünün birini gönderip diğerini başka markadan seç derlerse o iş çok sıkıntılı.

Fiyat hatası olduğunu nasıl bilicek çalışan arkadaş merkezden yapılır bu tip işler mağzada ki adam bilmez
ya yalan hep aynı muhabbet madem fiyat hatası vardı mağaza çalışan nasıl bana 2 tane 48lik ram ile 1 tane 32lik ram satışını yaptı ya ?

tz5 royal 😍11 k garanti karta peşin 3 taksit bonuslara vs de katıldık adamlar az kalsın üste para vereceklerdi 😅

Ekler

• IMG_0931.webp
    IMG_0931.webp
    766.8 KB · Hit: 152
Bu internetten alışveriş yaptığımız çoğu şeyde gerekli haklısınız elinizde video olduğu zaman hiç itiraz etmiyorlar
İşin komiği rami böyle gelen tek kişi ben olabilirim
daha komiği vatan bu ürüne teşhir değil (kutusu da aşırı hasarlı) kargo da soğutucusu çıkmıştır servise gönderelim dedi
ben de ucuza aldığım için teşekkür edip kabul ettim :kekw:

Ekler

• Screenshot_8.webp
    Screenshot_8.webp
    48.3 KB · Hit: 145
Bu üründe bende onay bekliyorum onaylananlar var mı? Aynı saatte ddr4 te aldım o onaylandı.

Ekler

• IMG_0566.webp
    IMG_0566.webp
    98.8 KB · Hit: 150
Geri