Dark_Dragon
80+
- Reaksiyon skoru
- 62
mağazada çalıştığını söylemedimkiFiyat hatası olduğunu nasıl bilicek çalışan arkadaş merkezden yapılır bu tip işler mağzada ki adam bilmez
mağazada çalıştığını söylemedimkiFiyat hatası olduğunu nasıl bilicek çalışan arkadaş merkezden yapılır bu tip işler mağzada ki adam bilmez
sipariş onayını gece rüyamda gördüm hala bekliyorum![]()
dün görür görmez hemen mağazaya koştum,mağazayı kalabalık beklerken kimse yoktu. hemen internetten gözüme kestirdiğim modeli satış danışmanına gösterip aldım. eleman internetteki fiyatı ve kendi fiyatını kontrol etti doğru dedi verdiçakacak diye ödüm koptu.
![]()
XPG Gammix D35 AX4U320016G16A-DTBKD35 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 Masaüstü Bellek - Fiyatı, Yorumları
Gammix D35 AX4U320016G16A-DTBKD35 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 Masaüstü Bellek yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
aynısını almışız hocam. internetten sipariş veremedim bitmişti. mağaza kritik stok diyordu,gittim vardı allahtan. yapıştırdım hemenAlıntıyı görüntüle
bizde bu ekrana aldanarak gittik mağazaya boş döndük bide erkende almıştım
Aynen şimdi görüştüm bir ürünüm onaylanmasına rağmen ikiside onayda değil beklemeniz gerekiyor dediler.onay bekliyorda kalmışsa mağazadan teslim alamazsın daha dün gittim boş gittim geldim onaylanmadı diye
benim yaptığım hatayı yapmamışsın mağaza evden uzaktı bide akşam 9 gibi ordaydım boşa 2 saati hiç etmiştimAynen şimdi görüştüm bir ürünüm onaylanmasına rağmen ikiside onayda değil beklemeniz gerekiyor dediler.
Hocam henüz onaylanmadığı için mağzadan teslim alamazsınız bilgisi verildi.Kanka sonucu banada söyler misin bende mağzaya gidicem ona göre mağza biraz uzak boşuna gitmiyim