❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

dün görür görmez hemen mağazaya koştum,mağazayı kalabalık beklerken kimse yoktu. hemen internetten gözüme kestirdiğim modeli satış danışmanına gösterip aldım. eleman internetteki fiyatı ve kendi fiyatını kontrol etti doğru dedi verdi :) çakacak diye ödüm koptu.

sipariş onayını gece rüyamda gördüm hala bekliyorum :D
1776751101055.webp

Hocam muhtemel bu saatlerde çalıştıkları için mesai sonu sipariş almadılar şimdi saat 9 da düşmeye başlar diye düşünüyorum
18:36 sipariş benimde daha onaylanmadı çünkü

Bence onaylanır herkesinki, öncekindede gecikme olmamış mıydı?

dün görür görmez hemen mağazaya koştum,mağazayı kalabalık beklerken kimse yoktu. hemen internetten gözüme kestirdiğim modeli satış danışmanına gösterip aldım. eleman internetteki fiyatı ve kendi fiyatını kontrol etti doğru dedi verdi :) çakacak diye ödüm koptu.

1776751343216.webp

bizde bu ekrana aldanarak gittik mağazaya boş döndük bide erkende almıştım

Dünden beri okuyorum forumu da bazı arkadaşlar aynı ürünleri bazı arkadaşlara göre daha geç almasına rağmen erken alanlarınki onay bekliyorken geç alanlarınki onaylanmış o neye göre belirleniyor acaba

Arkadaşlar özellikle DDR4 tarafında mağaza stoğu bitmeyen ürünlerin fiyatı piyasa fiyatına göre hâlâ çok çok aşağıda. Fiyat hatası olsaydı veya anlık bir şey olsaydı bu durumu şimdiye kadar düzeltmezler miydi?

aynı şekilde onay bekliyorda benim sipariş de. 18.24 de sipariş vermişim

onay bekliyorda kalmışsa mağazadan teslim alamazsın daha dün gittim boş gittim geldim onaylanmadı diye
Aynen şimdi görüştüm bir ürünüm onaylanmasına rağmen ikiside onayda değil beklemeniz gerekiyor dediler.

Aynen şimdi görüştüm bir ürünüm onaylanmasına rağmen ikiside onayda değil beklemeniz gerekiyor dediler.
benim yaptığım hatayı yapmamışsın mağaza evden uzaktı bide akşam 9 gibi ordaydım boşa 2 saati hiç etmiştim :uzgunpeepo:

Kanka sonucu banada söyler misin bende mağzaya gidicem ona göre mağza biraz uzak boşuna gitmiyim
Hocam henüz onaylanmadığı için mağzadan teslim alamazsınız bilgisi verildi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,983
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri