❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Abi bu dünyada her zaman kurnazlar, fırsatçılar, çakallar kazanıyor başka bir şey yok. Bize hiç bir şey yok. Adamlar 35 40k dan hepsini ilanlamış kaç tane aynı satıcı var. Hani kar payı koyup normal aldığı fiyata yakında satmıyo sanki 0 piyasadan çekmiş gibi 40k yazmış... Allaha bildiği gibi yapsın hepsini söylenecek söz yok yamyamlık bu

Kitler 500-600 TL pahalı geliyordu ne kadar saçma 2 tanesinden birininin iptal olması.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hevesimiz kursağımızda kaldı be hocam.
hangisinin ücreti yüksek ise onu iptal ediyorlar geçen öyle oldu benimkinde

18.37-18.50 de aldığım ürünlerde hala onay yok umarım gönderilir.

Arkadaşlar bunların arasında performans farkı var mı
1776757592399.webp

valla ne zamandır ram bakıyordum xpglere tam yemek yerken denk geldim alamadım moral bozdu dünden beri.

32gb ddr4 düşürdüm rx9070xt am4 icin uygunmuki
Ram ile onun bir alakası yok imzamdaki sistem misal oyun tarafında da yanlış bilgi vermek istemem ama ddr4 ddr5 arası çok bir fark olmuyor
Edit : kusura bakma sadece ekran kartı açısından soruyorsun sandım evet am4 platformu ddr4 ram destekliyor ddr5 alsaydında o sistemde işe yaramazdı sorun yok yani

valla ne zamandır ram bakıyordum xpglere tam yemek yerken denk geldim alamadım moral bozdu dünden beri.
Ben de ddr5 sistem toplicaktım laptoptan geçicektim. DDR5 kalmayınca ddr4 kovaladım çaresizlikten en kötü ddr4 kurarım setupı diye en kötü ram sisteme 10k ekliyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41
Geri