RX 9070XT aldım pişman olmalımıyım

asusun 1000w psusunu aldım bir sıkıntı çıkmaz diye tahmin ediyorum normalde 5070ti için almıştım fakat kısmet olmadı yinede daha düşük almadığım iyi olmuş
muhtemelen iyidir kötü olacağını zannetmiyorum , şöyle bir sıkıntıda var mesela
PSU'da +80 Bronze sertifika olunca iyi sanıyorlar ama aslında bu sadece verimliliğini söylüyor kalitesinideğil

Hocam ben pc kurmayı bilmediğimden bilgisayarcıya götüreceğim o toplayacak windowsuda o kuruyor win 11 kurmasını istesem 25h2 mi kurar direkt yoksa ayrı olarak belirtmem gerekiyormu
valla toplarken çok bir fiyat istiyorsan kendinde yapabilirsin o kadar zor bir şey değil emin ol,
sadece anakart montajı kablo bağlamaları uğraştırır.
Güvenmiyorsan adamın başında dur ne olurneolmaz

24h2 diye belirtebilirsin muhtemelen son sürümü kurar

valla toplarken çok bir fiyat istiyorsan kendinde yapabilirsin o kadar zor bir şey değil emin ol,
sadece anakart montajı kablo bağlamaları uğraştırır.
Güvenmiyorsan adamın başında dur ne olurneolmaz

24h2 diye belirtebilirsin muhtemelen son sürümü kurar
Korkuyorum ya hiç riske gerek yok diyorum macun felanda sürmek gerekiyormuş bende o da yok inşallah 24h2 diye belirtmeyi unutmam yarın sabah şimdi uyumam lazım çünkü kargo öğlen gibi gelir ben zaten o saatlerde kalkıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iyi geceler hepinize

Korkuyorum ya hiç riske gerek yok diyorum macun felanda sürmek gerekiyormuş bende o da yok inşallah 24h2 diye belirtmeyi unutmam yarın sabah şimdi uyumam lazım çünkü kargo öğlen gibi gelir ben zaten o saatlerde kalkıyorum

iyi geceler hepinize
sistem şimdiden hayırlı olsun diyelim , iyi geceler :D

9070xt vardı 2. elde satana kadar anam ağladı zararına kar gütmeden verdim beyaz pureyi. 5080 aldım yerine saf güçte arada ucurum yok fakat işin içine rtx girince olay farklılaşıyor 9070xt çakılıyordu bazı senaryolarda fp olarak çok güzel karttır ama aradaki 2 kat fiyat farkına değmedi bende

Merhaba 2 gün önce
Asrock Amd Radeon Rx 9070 Xt Challenger ekran kartını 35.999 tl karşılığında satın aldım normalde 5070 ti alıcaktım fakat aradaki 15bin tllik fiyat farkı için 9070xt tercih ettim normalde fiyat farketmez nvdia aşığı biriydim fakat gerçekten o paraya ihtiyacım vardı acilde ekran kartı almam lazımdı o gece bunu alabildim sizce pişman olmalımıyım yani çok bilmiyorum fakat internet üzerinde çok fazla amd ekran kartı gömen var yazılım teknoloji sizce ne yapayım bunu iade edip geri 5070 ti kartına dönmelimiyim?
İnternette çok fazla nvidia gömen de var :D internetti bilgiler ile donanım almaya çalışsan hiç bir şey alamazsın.

iyi geceler hepinize
win 10 pro kurdur pişman olma.

Xfx swift 9070 xt white vatandan 30k ya aldım 2 ay önce ve çok memnunum yazılım cw hata sıfır

İkisinin yanyana son fotoğrafı oldu 5080 beklentimin altında 9070xt de beklentimin üstünde çıkmıştı :))

Ekler

• IMG_4889.webp
    IMG_4889.webp
    181.9 KB · Hit: 20
Geçtiğimiz hafta 5080 alacakken ani bir kararla 9070XT Pure aldım. Beklentimin üzerinde bir kart diyebilirim. Pişman olunacak hiçbir şey yok. 5700XT gibi kısmen sorunlu bir seriden geçtim, 5700XT bile gayet tatmin edici bir performans ve güncellemeler sonrası fena sayılmayacak bir yazılım kalitesi sunuyordu. Hayırlı olsun. Güzel, bol performanslı günleriniz olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,903
Üyeler
193,188
Son üye
FearlessX12
Geri