❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Benimkiler dün onaylanmıştı onay bekliyora düşmüş sıkıntı olur mu

zaten dün gece stok gözükürken aradım kodu aldı bakalım dedi sonra kalamış deyip hiç ram kalmadı dedi. büyük ihtimal kendilerine ayırmışlardır. :)

bir öncekinde rahat alınıp girenler olmuştur ama bunda 3-5 ayrı ürün ya da adet alabilen varsa ya vatan çalışanı ya da satış uzmanına komisyon veren biridir çok zordu bu sefer
Telefonda baya sıkıntıydı ama bilgisayardan girince çok daha kolay alabildim bilgisayar üzerinden alsam alırdım ddr5 ram 3 tane farklı ihtiyacım yok diye almadım hocam

Telefonda baya sıkıntıydı ama bilgisayardan girince çok daha kolay alabildim bilgisayar üzerinden alsam alırdım ddr5 ram 3 tane farklı ihtiyacım yok diye almadım hocam
bilgisayarda da kötüydü bu sefer ddr4'ler düştüğünde iyiydi ddr5'ler düşünce site çökmeye başladı belki de ben ddr4 leri görünce pek denemedim lazım olmadığı için ama bir öncekinden daha kötüydü ondan eminim
bir öncekinde istesem 4-5 hesap daha açıp alırdım o kadar süre kaldı ödeme sistemi işliyordu bunda en az 4 kere ödeme ekranında sorun yaşadım

Diğer ayın 3. pazartesinde görüşmek üzere arkadaşlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

avcılara stok açmışlar daha yeni
Satışa kapalı diyor bilgi için aradım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Satışa kapalı diyor bilgi için aradım
Yanlış alıntıladım pardon

Dün ya da bugün Ankara'da fiziki mağazalardan tükenen ürünlerden alabilen oldu mu?

Al-sat için alan arkadaşlar için söylüyorum; Vatan sizi tokatlamaya devam edecek. Bu indirimlerin ikincisi olduysa üçüncüsü de olur.

İhtiyacı olup RAM alamayan arkadaşlar, vatandan alıp sarı siteden 2-3 katı abartı fiyat çekenlerden boşuna ürün almaya kalkmasın. Geçen ayki indirimlerde abartı fiyat çeken arkadaşlar, yeni indirimle bir ton yeni ilan girilince 2 günde 10k fiyat kırmak zorunda kaldı. Vatan bu indirimleri ikinci kez yaptıysa demekki Ramleri bu fiyattan satabiliyor. Satabiliyorsa da ikinci elde "ama sıfırı 60-70-100k" diyen elemanlara da PRİM vermeyin. İndirim yine olur, yine denk getirirsiniz. Benden naçizane tavsiye...
Not: Bir önceki indirimler 23 Martta ve yine Pazartesi idi.
Not2: Yanlış görmediysem sarı sitede şuan 20 Nisan ve sonrası tarihli 2x8-16-24-32 lik DDR5 Ram ilan sayısı 55 civarı. Gerisini siz düşünün.
türkiyeninde nüfusu 80m öyle bakarsan doğru bakmamış olursun..

türkiyeninde nüfusu 80m öyle bakarsan doğru bakmamış olursun..
Türkiye'nin de* nüfusu 86* milyon.
Muğlak ifadenizden ötürü "öyle bakarsan" diyerek yukarıdaki ifadelerim içinden hangisini işaret etmek istediniz bilemiyorum ancak al-saçtı izlenimi verdiğinizi bilin isterim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,965
Üyeler
192,844
Son üye
Quelodys
Geri