Sırf kırmızısı yok diye almamıştım. Şimdi fiyatları gördükçe pişmanlık seviyem katlanıyor.Yine konusunu burada görüp ileride lazım olur diyerek almıştım. Daha kutusunu bile açmadım ama fiyatları görünce iyi ki almışım diyorum.
Alıntıyı görüntüle
Hocam ben 2 farklı satıcıdan aldım youtube de vs ses inanılmaz ama valoranta girince ses seviyesi özellikle menü sesleri ayak sesleri inanılmaz kısık ama mermi sesleri fazla eq da yaptım her yoluda denedim olmuyor olmuyor olmuyor.Ne Halihazırda kullanıyorum, deri padleri var, kumaş çıkmıyor, harici olarak şundan satın aldım, fiyatını uyguna yakalarsınız mutlaka alın, orijinal padi aratmıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ufak bi equlizer ayarıyla ses kasması hile gibi oluyor, öyle bir kulaklık. Başta EQ ayarı yapmadığım için iade edecektim neredeyse. Eq ayarı dışında Windows ses geliştirmelerinde hiçbir şeyi devreye almamak gerekiyormuş, devreye alınca sesler boğuk geliyor. Onu da söyleyeyim. Alacaklar/alanlar okur da faydalanır. Eq ayarını da yapay zekaya yaptırmıştım.
Alalı üç hafta oldu günde 3 saat falan kullandım %40 falandı dün baktığımda. Şarjı inanılmaz uzun gidiyor.
Evet bu arada Google araması yapıp da bu konuya gelen olursa bilsin
Mutlaka EQ yapın Cloud 3S performansı çok artıyor hem FPS hem şarkıda.
hocamlar EQ ayarlarınızı paylaşabilir misiniz bende aldım internetten bakındım ses kasma performansından memnun değilim yardımcı olur musunuz lütfenHalihazırda kullanıyorum, deri padleri var, kumaş çıkmıyor, harici olarak şundan satın aldım, fiyatını uyguna yakalarsınız mutlaka alın, orijinal padi aratmıyor.
Ufak bi equlizer ayarıyla ses kasması hile gibi oluyor, öyle bir kulaklık. Başta EQ ayarı yapmadığım için iade edecektim neredeyse. Eq ayarı dışında Windows ses geliştirmelerinde hiçbir şeyi devreye almamak gerekiyormuş, devreye alınca sesler boğuk geliyor. Onu da söyleyeyim. Alacaklar/alanlar okur da faydalanır. Eq ayarını da yapay zekaya yaptırmıştım.
Alalı üç hafta oldu günde 3 saat falan kullandım %40 falandı dün baktığımda. Şarjı inanılmaz uzun gidiyor.
Hocam mesaideyim akşama atayım.hocamlar EQ ayarlarınızı paylaşabilir misiniz bende aldım internetten bakındım ses kasma performansından memnun değilim yardımcı olur musunuz lütfen
Windows ses ayarlarında ses geliştirmelerinde devrede olan bir şey var mı bir bakın eğer varsa hepsini bi devredışı bırakıverin. Akşama buraya eq ayarı atacağım, onu da bir denersiniz.Hocam ben 2 farklı satıcıdan aldım youtube de vs ses inanılmaz ama valoranta girince ses seviyesi özellikle menü sesleri ayak sesleri inanılmaz kısık ama mermi sesleri fazla eq da yaptım her yoluda denedim olmuyor olmuyor olmuyor.
Alt tab a geçiş yapıyorum youtubeden müzik açıyorum bangır bangır geliyor ama oyuna tekrar dönüyorum ayak sesleri çok kısık
Denedim hocam herşeyi denedim eq ayarıda denedim eq apo yu da denedim dolby aldım onuda denedim pc ye format attım olmadı valorant da ses düşük geliyor hatta başka bilgisayarda da denedim gene aynıydıHocam mesaideyim akşama atayım.
Windows ses ayarlarında ses geliştirmelerinde devrede olan bir şey var mı bir bakın eğer varsa hepsini bi devredışı bırakıverin. Akşama buraya eq ayarı atacağım, onu da bir denersiniz.
tamamdır hocam bekliyorumHocam mesaideyim akşama atayım.
Windows ses ayarlarında ses geliştirmelerinde devrede olan bir şey var mı bir bakın eğer varsa hepsini bi devredışı bırakıverin. Akşama buraya eq ayarı atacağım, onu da bir denersiniz.
Ben aldım 3 taksitle kaçırılmaz diye. Kumaş ped sıkıntısı var ama sanırım isteyince gönderiyorlarmış.
equalizer ayarını buradan atma şansın var mı?Halihazırda kullanıyorum, deri padleri var, kumaş çıkmıyor, harici olarak şundan satın aldım, fiyatını uyguna yakalarsınız mutlaka alın, orijinal padi aratmıyor.