Bahsettiğin ram xmp lancer neon mu? termal padi vardı diye hatırlıyorumPMIC'de termal pad yok, heat spreaders'ların da metal olması çok çok daha iyi olurdu. EXPO profili de 1 adet ondan dolayı zaten AMD'ye önermemişler rami, ram sadece hazır 8000 MHZ açabiliyorlar elinle 6000'e 30'a çekmen lazım.
Benim 48gblık xpgleri iptal etmişler arıyorum adetli alımdan dolayı diyo 1 adet aldım zaten diyorum ilgili birim biz değiliz yardımcı olamayız diyo
Bahsettiğin ram xmp lancer neon mu? termal padi vardı diye hatırlıyorum
Site destek no ile görüş olmuyorsa alttaki:Ne yapmak lazım
Fatura kesilmiş miydi ve saat kaçta aldınBenim 48gblık xpgleri iptal etmişler arıyorum adetli alımdan dolayı diyo 1 adet aldım zaten diyorum ilgili birim biz değiliz yardımcı olamayız diyo
allah allah kötü bi rammi şimdi bu? birde termal pas yoksa nasıl 8000 li hızlara çıkıyor kiAlıntıyı görüntüle![]()
XPG Lancer NEON RGB DDR5-8000 32 GB CL38 Review
With the release of the Lancer NEON series, XPG offers a new wave of memory kits, offering 60% area coverage with RGB, aiming to be the ideal memory kit for fans of a light show! Follow along as we benchmark, compare and overclock to find out if this DDR5-8000 kit offers advantages over the...www.techpowerup.com
Al kendin bak.
destek hiç bir şey demiyor ki sallıyorlar iyi bi soğuksuyu hak ettik ama şimdi beyler ahahahahah
aynı ram değil bu arada ya kodu farklıAlıntıyı görüntüle![]()
XPG Lancer NEON RGB DDR5-8000 32 GB CL38 Review
With the release of the Lancer NEON series, XPG offers a new wave of memory kits, offering 60% area coverage with RGB, aiming to be the ideal memory kit for fans of a light show! Follow along as we benchmark, compare and overclock to find out if this DDR5-8000 kit offers advantages over the...www.techpowerup.com
Al kendin bak.
ne zaman fatura kesildi48 Gb ddr5ler fatura kesildi kargoya teslim edilecek diyor bende
Sen İntel de mi AMD'de mi kullanacaksın AMD'de kullanacaksan zaten BIOS'dan timing ayarı şart sana 8000 de stabil kullanamazsın o hazır expo profili ile.allah allah kötü bi rammi şimdi bu? birde termal pas yoksa nasıl 8000 li hızlara çıkıyor ki
Kodunun farklı olmasının çok önemi yok ram modeli aynıaynı ram değil bu arada ya kodu farklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ne zaman fatura kesildi
18.12 mail bile yokFatura kesilmiş miydi ve saat kaçta aldın
Müşteri hizmetlerini aradım direkt farklı mı oluyo