Fan hızı normal anakartın fan kontrol progragmanından baktımbu sıcaklık çok çok yüksek fan hızlanmıyor olabilirmi
o zaman manuel olarak %100 çek sıcaklık düşmez ise fanı değiştirmeni öneririm kule fan işini görürFan hızı normal anakartın fan kontrol progragmanından baktım
Fan tam oturmamış olabilir mi?İ3 13100f işemcim stok fan ile yük altında 100 dereceleri görüyor daha yeni değiştirdim termal macunu (artic mx6) kullandığım macun normalmi bu sıcaklıklar bi yerde hatamı yaptım.
Fan oturmuş kontrol ettimFan tam oturmamış olabilir mi?
Thermalright Assassin Spirit 120 V2o zaman manuel olarak %100 çek sıcaklık düşmez ise fanı değiştirmeni öneririm kule fan işini görür
Bi gigabyte control center ve core tempten baktım ikisinde de aynı termal macunu en son 2 sene önce değiştirmiştim şimdi bu gün değiştim yine 100 derecelerdeo işlemcinin bu kadar yüksek sıcaklıkları rüyasında bile görmemesi lazım. çok fazla mı sürdünüz termal macunu diye sorucam ama yine 100 dereceyi görmesi mümkün değil. Başka programlardan baktınız mı sıcaklığına?
O zaman ya montaj problemli ya da fan düzgün dönmüyor.Bi gigabyte control center ve core tempten baktım ikisinde de aynı termal macunu en son 2 sene önce değiştirmiştim şimdi bu gün değiştim yine 100 derecelerde
Overkill kaçar bence bence 500 600liralık bişey işinizi görür i3 ler o kadar sıcak değilFan oturmuş kontrol ettim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Thermalright Assassin Spirit 120 V2
Bu fanı almayı düşünüyorum iş görür mü
Cinebench de çoklu çekirdek testiGörsel paylaş bakalım bi merak ettim. O işlemci stok soğutucu ile 70c görmüyor stres testte. Isı ölçümünü neyde yaptın?
Görsel paylaş bakalım bi merak ettim. O işlemci stok soğutucu ile 70c görmüyor stres testte. Isı ölçümünü neyde yaptın?