❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Bana da iptal geldi.
64gblik 28K olanı konu açıldığında alacaktım. Tam ödeme kısmına geldim, geçen ayki indirimde millet 96gb ramı 21kya aldı ben buna bu parayı vermem dedim sekmeyi kapattım :D

Bende 1 adet ddr4 ve bir adet ddr5 sipariş verdim ddr5 iptal edildi bu resmen ayıp. Hayır anakart hazırdı yavaş yavaş topluyordum bugün işlemci de sipariş verdim gitti iptal ettiler.

32 liklerden satmak isteyen olursa abartı kar koymadan çok makbule geçer.

Erken ddr5lerde sorun yokta 50 55 geçe alanlarınki iptal olmuş gibi gördüm mesajlarda
oyle degil hocam cok erken siparis verip iptal olanlar da var cok sonralari siparis verip urunu kargolanan da var. benim siparisim tam 50 gece mesala henuz iptal de olmadi, onaylanmadi da.

Şaka gibi cevap veriyorlar :D

Ekler

• IMG_0587.webp
    IMG_0587.webp
    150.5 KB · Hit: 133
  • Hahaha
Reaksiyonlar: HKNG
oyle degil hocam cok erken siparis verip iptal olanlar da var cok sonralari siparis verip urunu kargolanan da var. benim siparisim tam 50 gece mesala henuz iptal de olmadi, onaylanmadi da.
biz konuyu erken gördük ddr5ler piyasada yoktu bile ddr4lerle iftarı açtık açanlara hiç iptal gelmemiş hep ddr5lere yani sonradan stokları eklenen ramlere gelmiş gibi hissettim

biz konuyu erken gördük ddr5ler piyasada yoktu bile ddr4lerle iftarı açtık açanlara hiç iptal gelmemiş hep ddr5lere yani sonradan stokları eklenen ramlere gelmiş gibi hissettim
ddr5 erken alip iptal olanlar da var iste ben de onu diyorum. geneli al-satci fazla urun almis kisiler. ama tek urun alip iptal oldugunu soyleyen de gordum. urunden urune degisiyor bence herkesin deneyimi.

Sipariş saatiniz kaçtı hocam
18.37-18.50
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

magaza ve web stoklari arasinda bir uyumsuzluk var bence bu firmada. eksi stoktan nasil urun satabiliyorlar ben anlamadim. gokten mi dusecek bu ramler?
Sırf bu sorunları yüzünden iptaller oluştu. Ticari faaliyet diyerek siparişlerdeki ddr5ler iptal edildiğini düşünüyorum.

magaza ve web stoklari arasinda bir uyumsuzluk var bence bu firmada. eksi stoktan nasil urun satabiliyorlar ben anlamadim. gokten mi dusecek bu ramler?
Eksi stok gözükmesinin sebebi bu uyumsuzluk değildi bene onun sebebi aynı ürünü aynı anda almaya çalışan çok fazla kişiydi ama bunun haricinde aynı ürün internetten satıldıktan sonra stoktan düşmedi ya da düşmesine rağmen mağazadan da satıldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,088
Üyeler
192,875
Son üye
mehmetali52
Geri