❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

ayn koyarsin kesin. ihtiyacin olmayan urunu neden aliyorsun kardesim? sizin yuzunuze ihtiyaci olanlar hicbir sey alamiyor.

guncelleme: 2*8 almissin maks o fiyata koyarsin zaten.
Ee o zaman neden yükleniyorsun bu fırsat olmayanlara değil herkese çıktı ben güncellemeleri erkenden takip ediyorsam almamda herhangi bir sorun göremiyorum.

Bende 1 adet ddr4 ve bir adet ddr5 sipariş verdim ddr5 iptal edildi bu resmen ayıp. Hayır anakart hazırdı yavaş yavaş topluyordum bugün işlemci de sipariş verdim gitti iptal ettiler.

32 liklerden satmak isteyen olursa abartı kar koymadan çok makbule geçer.
Hem Ddr4 gem ddr5 alanlar iptal edilmiş sanırım al sat hesabı sezdiler

Ee o zaman neden yükleniyorsun bu fırsat olmayanlara değil herkese çıktı ben güncellemeleri erkenden takip ediyorsam almamda herhangi bir sorun göremiyorum.
tamam kardesim sen devam et bu sekilde. senin gibilerle tartismanin bir anlami yok. cok iyi yapiyorsun masallah sana.

Gardas millet bir tane tutturmak için bekliyor anca birini alıyor sen ikisini ne ara sepete ekleyip aldın
48 almaya çalışırken adres kısmında hata verdi hocam. Sonra 64'lük olanı sepete ekledim bir daha ekle çıkar yapılırsa hata verir diye ikisini birden aldım ama 48'e iptal geldi dediğim gibi.

Müşteri temsilcisiyle konuştum muadil ürün önerdiler. Kabul etmezsem para iadesi yapacaklarını söylediler. Yapacak bir şey yok 11kya bedava yine :D
qbanada aynısını önerdiler. ne zaman yollanıcagını falan söylediler mi?

Müşteri temsilcisiyle konuştum muadil ürün önerdiler. Kabul etmezsem para iadesi yapacaklarını söylediler. Yapacak bir şey yok 11kya bedava yine :D
siz mi aradınız onlar mı aradı

Geri