omerkok_49
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,204
Cihazı amcam kullanıyor şifre vs hiçbişey hatırlamıyor evde internetten bakarak firmat atmış nasıl bu ekranı geçerim
Umarım mail yada numarayı kaydetmiştir şifre unutmadan sıfırlamayı dene yoksa açamazsın romu değiştirmen gerekirBu ekranı hiçbi şekilde hatırlanmıyir şifre
Hocam sıfırlamışlar cihazı unutmuşlar hem kullanıcı adını vs hiçbirini hatırlamiomuş telefon eski bi cihaz zaten rom vs atmak çok uzun sürmesse rom atarım ama daha farklı şekilde açabilirmiyim onuda sormak istiyorumUmarım mail yada numarayı kaydetmiştir şifre unutmadan sıfırlamayı dene yoksa açamazsın romu değiştirmen gerekir
Zamanında bi tablettede bu şekilde olmuşdu bi yerlere girip lanchuer vs indirioduk o şekilde tekear sıfırlayıp hallediodukUmarım mail yada numarayı kaydetmiştir şifre unutmadan sıfırlamayı dene yoksa açamazsın romu değiştirmen gerekir
şifremi unuttum dediğinde seni huawei hesabıyla sıfırlamaya atması lazım orada da maile yada smsle kod gönderiyor olmalı onu yapamıyorsan zor açarsınHocam sıfırlamışlar cihazı unutmuşlar hem kullanıcı adını vs hiçbirini hatırlamiomuş telefon eski bi cihaz zaten rom vs atmak çok uzun sürmesse rom atarım ama daha farklı şekilde açabilirmiyim onuda sormak istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Zamanında bi tablettede bu şekilde olmuşdu bi yerlere girip lanchuer vs indirioduk o şekilde tekear sıfırlayıp halledioduk
Hocam bu ekranı veriyor huawei kimliği hatırlanmıyor numarayı kaydettiğinide zannetmiyorum başka uolu varsa o şekilde deniyeyimşifremi unuttum dediğinde seni huawei hesabıyla sıfırlamaya atması lazım orada da maile yada smsle kod gönderiyor olmalı onu yapamıyorsan zor açarsın
Zor açarsınHocam bu ekranı veriyor huawei kimliği hatırlanmıyor numarayı kaydettiğinide zannetmiyorum başka uolu varsa o şekilde deniyeyim
Nasıl room atarım peki hocamZor açarsın