🔥İndirim Bonnie Dana Etli Kedi Mamasi 10Kg 639₺🔥

hocam biliyor musunuz bilmiyorum Migrosta bide joker marka mamalardan var 1kg olarak satılıyor normalde onlardan alıyordumda bunuda severlermi acaba

hocam biliyor musunuz bilmiyorum Migrosta bide joker marka mamalardan var 1kg olarak satılıyor normalde onlardan alıyordumda bunuda severlermi acaba
Jokerden daha kaliteli 2 yildir bunu kullaniyorum sokak hayvanlarida seviyor evdeki kedimde seviyor.

Pawn var ondan aldim sokak kedileri bile yemedi 😅 bonnie joker iyidir

yani çokta bi indirim yok 100-200 lira . ev kedisine almayın sokak kedileri için olabilir

Benim Siyamlar sevimli yemedi bu markayı.

Harika fiyat migrosta 2 al 1 ödeden bile ucuza geldi 2 paket aldim.

Bu mama çok da iyi değil açıkçası. İçeriğin çoğu buğday mısır zaten, et kısmı da belirsiz "işlenmiş protein" diye geçiyor. Taurin koymuşlar ama yeterli değil aşırı az, üstüne bir de BHA BHT gibi çok tercih edilmeyen koruyucular var. Yani kedi aç kalmaz ama uzun vadede sağlıklı bir mama değil, ben olsam daha et oranı yüksek, içeriği daha temiz bi şeye bakarım. İçeriğin büyük bir kısmı bitkisel içerikli olduğu için çoğu kedi yemez bunu.

Ana içerikler:
İşlenmiş hayvansal protein, buğday, mısır, hayvansal yağ, mısır gluteni, işlenmiş sığır proteini

Diğer içerikler:
Şeker pancarı, ciğer aroması, tuz, keten tohumu, bira mayası

Fonksiyonel katkılar:
Taurin (1000 mg/kg), yucca, mannan oligosakkarit (MOS), beta glukan

Koruyucular:
Antioksidanlar: E320 (BHA), E321 (BHT)

Mineraller:
Demir, iyot, bakır, çinko, manganez, selenyum

Vitaminler:
Vitamin A (15000 IU/kg), vitamin D3 (1000 IU/kg), vitamin E (150 mg/kg), vitamin C (120 mg/kg), vitamin B1, B2, B3 (niasin), B7 (biotin), B9 (folik asit), B12, vitamin K3, kolin, kalsiyum pantotenat

Besin değerleri:

Protein %26, yağ %9, kül %8, lif %3, taurin 1000 mg/kg

Sokak kedileri için alınabilir. Aç kalacaklarına bunu yesinler yavrucaklar. Yine de burun kıvıran olabilir çünkü dediğim gibi protein içeriği yeterli değil. Hayvan kokusunda et bulamazsa burun kıvırır. Ayıptır söylemesi dışkı gözüyle bakar.

sokak hayvanları için iyi ama evcil kediler için çokta sağlıklı durmuyo
Sokaktaki kediler de yemiyor bunları, ayrıca bu kadar ucuz mama vermek daha da hastalanmalarına yol açabiliyor. Temizmama'dan falan micho almak daha mantıklı.

İşyerinde beslediğim kedi kısır olmasa çok önceden alacaktım.

Ben her hafta 250gr hindi haşlayıp veriyorum sokak kedilerine en temizi.

Ben her hafta 250gr hindi haşlayıp veriyorum sokak kedilerine en temizi.
Uygun gibi gelse de genelde daha pahalı ve besleyici olmuyor ya. Düzgün bir orta seviye mama çok daha besleyici olur.

Uygun gibi gelse de genelde daha pahalı ve besleyici olmuyor ya. Düzgün bir orta seviye mama çok daha besleyici olur.
Uygun fiyatlı olarak sanırım birinci sırada Micho var
Daha sonra Mercy var https://www.mamaplus.com/mercy-somonlu-yetiskin-kedi-mamasi-10-kg-p-557
Daha sonrası çokta önemli değil genel olarak hepsinin içeriği birbirine çok yakın ama Enjoy Gurme gibi mamalar var işte https://amzn.eu/d/017ivFtR

Şunu not düşmeliyim hiçbir kuru mama kedinizi tam anlamıyla besleyecek içeriğe sahip değildir. Kedilerin mama kabında kuru mama olmasına rağmen sizin yediğiniz şeyin tadına bakmak istemesi de tesadüf veya normal bir şey değildir. Hayvan anlıyor yeterli beslenemediğini bu yüzden farklı şeyler arıyor. Kuru mama harici sık sık evde pişen sağlıklı besinlerden verin ve kuru mama + yaş mama ve içme suyu kombosu yapın kedilerinizin mama kabında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,287
Üyeler
192,993
Son üye
depremkweim
Geri