Yardım Lian-li O11 Vision Compact Kasa için Fan önerisi(11Fan)

drakathx

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
3,012
Bütçe
9999
Lian-li O11 Vision Compact Kasa için 11 fan lazım thermalright yada asiahorse düşünüyorum 6 reverse 6 Normal Fan Alcam. 3 reverse yana 3 reverse alta 2 normal egsoz 3 üste normal şeklinde öneri verirseniz sevinirim tasarım sonsuz ayna tasarımlı argb vs.

Lian-li O11 Vision Compact Kasa için 11 fan lazım thermalright yada asiahorse düşünüyorum 6 reverse 6 Normal Fan Alcam. 3 reverse yana 3 reverse alta 2 normal egsoz 3 üste normal şeklinde öneri verirseniz sevinirim tasarım sonsuz ayna tasarımlı argb vs.
Camsız mı kullanacaksınız

Üste bu sefer sıvı soğutma takmayacağım yan arka panele sıvı soğutma takcam üstten boruyu verip işlemciye takcam üste normal fan takcam bu sefer
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asiahorse Dawn Pro özellik kısmında diğer ürünlerine göre CFM ve statik kısmında daha iyi gözüküyor 12 tane ondan alayım diyorum 6 reverse 6 düz şeklinde

Üste bu sefer sıvı soğutma takmayacağım yan arka panele sıvı soğutma takcam üstten boruyu verip işlemciye takcam üste normal fan takcam bu sefer

Asiahorse Dawn Pro özellik kısmında diğer ürünlerine göre CFM ve statik kısmında daha iyi gözüküyor 12 tane ondan alayım diyorum 6 reverse 6 düz şeklinde

camsız bu kasanın pek bir anlamı olmaz hocam ya bütün albenisi gidiyor
camsız kullanmak isteyen ilk kişi olabilir misiniz ? =)

camsız bu kasanın pek bir anlamı olmaz hocam ya bütün albenisi gidiyor
camsız kullanmak isteyen ilk kişi olabilir misiniz ? =)
Hocam ben daha çok soğutmaya önem veriyorum yoksa yanında zaten cam panelde geliyor önceki sostemimde de aynı kasa vardı ondada mesh olarak kullandım 🥲🤣

dawn pro iyiymişte fiyatıda iyi thermalright tarafında şunları öneririm

dawn pro iyiymişte fiyatıda iyi thermalright tarafında şunları öneririm
Beyazı olsa hemen onlardan Alcam da yokki

Camsız kullanmayı önermiyorum (vision compactın asıl işlevi bu olması sebebiyle) bi önceki konunuzda yazdığım şekilde dizilim yaparsanız camlı şekilde gayet iyi şekilde soğutur. Fazlasına lüzum yok fanlar pahalı oraya vereceğiniz para ile ssd falan alın.

Camsız kullanmayı önermiyorum (vision compactın asıl işlevi bu olması sebebiyle) bi önceki konunuzda yazdığım şekilde dizilim yaparsanız camlı şekilde gayet iyi şekilde soğutur. Fazlasına lüzum yok fanlar pahalı oraya vereceğiniz para ile ssd falan alın.
Hocam hiçbir şeye ihtiyacım yokki 2TB KC3000 var daha ne olsun 🥲🤣 bütçe sorunum da yok soğutma kısmına önem seviyorum he ama bu sefer denicem trefo ekran aldım 9 inch falan thermalright anakartın üstüne koymayı düşünüyorum bu sefer camlı denicem

Hocam hiçbir şeye ihtiyacım yokki 2TB KC3000 var daha ne olsun 🥲🤣 bütçe sorunum da yok soğutma kısmına önem seviyorum he ama bu sefer denicem trefo ekran aldım 9 inch falan thermalright anakartın üstüne koymayı düşünüyorum bu sefer camlı denicem
hocam varsayalım 60 derecede çalışan bi işlemcin var 50 derece düşse ne gibi faydası olacak ki sana ömrünü uzatmazsın zaten 3 5 sene sonra yeni işlemciler çıkınca değiştirceksin veya ekran kartı 20 derecede bile çalışsa 3 5 sene sonra oyunları ultrada oynuyamıcan zaten neden bu kadar soğutma önemli anlamadım benim işlemcim ve ekran kartım 70 dereceyi geçmediği sürece fanları açmasın diye ayarladım benim bilmediğim bişey mi var

Hocam zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ki ama kullandığın kasa tamamen premium show kasa bugün google da kasayı aratınca ekte olan buildler çıkıyor bunca kişi bu kadar üst düzey parçaları mesh olmadan diziyorsa sıcaklık tarafında bi problem yok demektir. Benim şahsi görüşüm lian li nin mesh ızgarayı yollamasının sebebi ekran kartını da sıvı soğutma kullanan kullanıcılar için hem işlemci hem ekran kartına radyatör koyabilsinler diye düşünülmüş gibi geldi tabi işlev ve işleyişte mümkünmüdür o kadar teknik bilgim yok.
Fan olarak da bana göre bu kasaya garanti giden lian li takımı ama malum fiyatlar ateş pahasıyken ve şu kasaya 11 adet fan ihtiyaç görülüyorken ben asiahorse (nyota) tercih ederdim çok ışıklı sevmem az rgb ve güzel şık görüntüsü var bunun haricinde diğer arkadaşların dediği gibi performans bakımından arctic p12 pro da yeteri kadar soğukluk sağlayacaktır

Ek olarak sıvı soğutmanın güncel fanlarından memnunsanız bunu kullanın güncel sıvı soğutmanın fanlarını braketin arkasına attığınız da (kasanın arka mesh panelinden varsa sadece ışıkları görünecek) alacağınız fan sayısı 3 daha eksilmiş oluyor yani 6 reverse 2 egzoz olarak bakmanızı tavsiye ederim

Ekler

• IMG_1917.webp
    IMG_1917.webp
    34.1 KB · Hit: 20
Son düzenleme:
Bugün bende vision compact aldım, alta 3 reverse TL, yana 3 reverse LCD, çıkışa da 2 tane düz lcd aldım. Gereksiz yere yine masrafa girdik :ROFLMAO:

Ryuo nun fanlarını da push pull yapmayı düşünüyorum. Tek sıkıntı ryuo nun kafası arka pompa geçirme boşluğundan düz geçmiyor sanırım. Umarım üzerindeki vidaları çıkarınca ray kısmı sökülüyordur, sökülüyorsa da abuk subuk bir tornavida ucu istemez inş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,924
Üyeler
192,831
Son üye
Eymen1719
Geri