- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 17,469
Aramadım, onay bekliyor halaHocam sizin onaylandığı bende aldım aynı ürünü hala onay bekliyorda aradınız mısiz
Aramadım, onay bekliyor halaHocam sizin onaylandığı bende aldım aynı ürünü hala onay bekliyorda aradınız mısiz
faturan kesilmediyse bir hakkın olmuyor diyor arkadaş da ket vurmaya çalışmıyor sana. uğraştığınla kalırsın onu bil sadece.Hiçbir masrafı yok bilgilerle e devlet üzerinden dilekçe yazmak mümkün. İnsanların hak arayışına ket vurmayın
Bende de b850 tomahawk max wifi var.
Eğer thh kazanır iseniz ve vatan bu sonuçu bir üst mahkemeye taşıyıp kazanırsa avukat dosya masrafı vs siz ödüyorsunuzHiçbir masrafı yok bilgilerle e devlet üzerinden dilekçe yazmak mümkün. İnsanların hak arayışına ket vurmayın
Bırak ödesinler hocam akıllanmaz bunlar. Adamlar bir indirim yaptı yaptıklarına muhtemelen pişman oldular, bir daha vatan bu ram indirimini yapmaz zaten.Eğer thh kazanır iseniz ve vatan bu sonuçu bir üst mahkemeye taşıyıp kazanırsa avukat dosya masrafı vs siz ödüyorsunuz
Adamlarda stok bittiyse ağaçtan toplicaklarını sanıyorlar galibaBırak ödesinler hocam akıllanmaz bunlar. Adamlar bir indirim yaptı yaptıklarına muhtemelen pişman oldular, bir daha vatan bu ram indirimini yapmaz zaten.
Olmayan ürünü satmak çok doğru bir şey yani.Adamlarda stok bittiyse ağaçtan toplicaklarını sanıyorlar galiba
Adamlar bile isteye satıp sizin paranıza çökmedi dimi mağazadan 5 er 10 ar tane alan insan olmayan canlıların suçuOlmayan ürünü satmak çok doğru bir şey yani.
Thh kazandıktan sonra mahkemenin senin aleyhine karar verme olasılığını oldukça düşük görüyorum. Vatan bilgisayarda müşteri kaybetmemek için böyle bir şey yapmaz bence.Eğer thh kazanır iseniz ve vatan bu sonuçu bir üst mahkemeye taşıyıp kazanırsa avukat dosya masrafı vs siz ödüyorsunuz
Stok takibini yapmak onların işi, olmayan bir malı satamazsınız. Kaldı ki Vatan üst mahkemeye falan taşıyacakmış, boş söylemler bunlar. Adamlar bile farkındalar ne yaptıklarının. Hepsi ayrı telden çalışıyor.Adamlar bile isteye satıp sizin paranıza çökmedi dimi mağazadan 5 er 10 ar tane alan insan olmayan canlıların suçu