❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Hiçbir masrafı yok bilgilerle e devlet üzerinden dilekçe yazmak mümkün. İnsanların hak arayışına ket vurmayın
faturan kesilmediyse bir hakkın olmuyor diyor arkadaş da ket vurmaya çalışmıyor sana. uğraştığınla kalırsın onu bil sadece.

kargosu dağıtımdayken aldığı ürün iptal edilmiş birisiyim ben. hiçbir hakkınız yok fatura kesilmedikce. satis sozlesmesi falan hikaye, gidin ugrasin ogreniceksiniz zaten...

Aynı anda verdim siparişi birisi teslim edildi diğeri kargo bekliyor

Ekler

• 17768475751762123339980693675752.webp
    17768475751762123339980693675752.webp
    182.7 KB · Hit: 90
Eğer thh kazanır iseniz ve vatan bu sonuçu bir üst mahkemeye taşıyıp kazanırsa avukat dosya masrafı vs siz ödüyorsunuz
Thh kazandıktan sonra mahkemenin senin aleyhine karar verme olasılığını oldukça düşük görüyorum. Vatan bilgisayarda müşteri kaybetmemek için böyle bir şey yapmaz bence.

Adamlar bile isteye satıp sizin paranıza çökmedi dimi mağazadan 5 er 10 ar tane alan insan olmayan canlıların suçu
Stok takibini yapmak onların işi, olmayan bir malı satamazsınız. Kaldı ki Vatan üst mahkemeye falan taşıyacakmış, boş söylemler bunlar. Adamlar bile farkındalar ne yaptıklarının. Hepsi ayrı telden çalışıyor.

Geri