❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

yok hocam yok, sirayla ariyorlar zaten. buyuk ihtimal sistemlerinde hazirdir suan size onericekleri urun. aklinizda ki suphe erken kalkmis olur. aramazsaniz da ariyorlar zaten, siz bilirsiniz.
Düz model yerine royal silver verilen var. 32x2gb modelinde belki şansınıza verirler:)
Aradım ürün tedarik aşamasında maksimum 3 gün içinde gönderim sağlayacağız dediler. Muadil ürün vs hiç konuşması geçmedi.

Saat kaçta sipariş verdin sen
18:56'da sipariş verdim hocam. biraz downgrade oldu ama yapacak bişi yok kimse kimseye vermez yine de. low profile olduğu için ve rgb sevmediğim için okeyledim.

Hocam sizinle bizim ram aynıydı sanırım. Bu ram 7200 e kadar overclocklamıyormuş. Sizce 7800x3d ile kaçta kullanmam en mantıklısı
hocam seni hep görüyorum 1 aydır pc toplamaya çalışyoruz. senle aynı özelliklerde topluyoruz da, güç kaynağı olarak ne tercih ettin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Olur da Hynix çıkarsa cl30'a manuel inebilirsiniz. Düşük şans ama bir ihtimal.
hocam 7800x3d veya 9700x alacaktım ama cl36'dan sonra mecbur 7800x3d alacağım gibi

Hocam sizinle bizim ram aynıydı sanırım. Bu ram 7200 e kadar overclocklamıyormuş. Sizce 7800x3d ile kaçta kullanmam en mantıklısı
7600mhz altında 1:2 ratio'ya düşmek mantıklı değil. Eğer a die çıkarsa bunu deneyebilirsiniz ama o kadar uğraşa değmez bence. Ben muhtemelen 6000-6200mhz arası yapıp cl30 kullanacağım. Düz hesap mhz artınca her şey iyi olmuyor maalesef. Uclk 3000+'ta sıkıntı çıkarmaya başladığı için ratio 1:2 oluyor. Eğer ilginiz varsa bu videolara göz atabilirsiniz.

iptal olan ürün için mail atmıştım
Böyle bir yanıt geldi ahahaha

Sayın Hakan G

Gerekli kontroller sağlanmış olup kampanya koşulları sağlanmadığı için siparişiniz iptal edilmiş olup ücret iadeniz 1-3 iş günü içerisinde bankanıza bildirilecektir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.
Çağrı Merkezi : 0850 222 56 56 (1)
E posta : [email protected]

Saygılarımızla…

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,849
Üyeler
192,816
Son üye
enesars