❌İndirim Bitti! MSI MAG A850GL PCIe5 850W 80+ Gold Full Modüler 5499TL

Ventusz

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,545
6169.webp

Fiyat olarak uygun gözüküyor. Fan sesi denilmiş bir kaç yerde ancak kullanan ya da bilgisi olan var mı?

Alıntıyı görüntüle
Aldım hocam. 750 versiyonu 5.2k ya alacaktım bunu aldım 3 taksit vade farksız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat olarak uygun gözüküyor. Fan sesi denilmiş bir kaç yerde ancak kullanan ya da bilgisi olan var mı?
Sen onlara bakma. Arkada zero fan tuşu var. Ona basınca fan gereksiz çalışmayı bırakıyor. Ben şimdi sipariş verdim. Komple sessiz modeli daha tuzlu. Onun yerine watt arttır daha iyi

A750GL modelini 7800x3D rx7900xt'li Sistemimde Kullanıyorum Sistemde 5 Adet Fan 4 Adet Ssd Olmasına Rağmen Rahat Bir Şekilde Besliyor Genel Olarak Fan Açmıyor Serin Çalışıyor Ama Uzun Süreli Kullanımda Fan Açıyor Hiçbir Türlü Fan Veya Cızırtı Sesi Yok Fan Açıp Açmadığına Dahi Psu'nun İçine Bakarak Anlıyorum Kasa Mastercase h500p Genel Olarak Kutu İçeriği Ve Psu Kaliteside Güzel Diyebilirim Tier List B-B+ arası geçiyor diye biliyorum ben tavsiye ederim elimde mevcudiyette olmasa yine msı alırdım Tabi Bu Fiyata Rakipleri Nasıl Onu Bilemem Ama Genel Deneyimim İyi

Fan sesi mevcut bu modellerin çoğunda hocam. GLS bu fiyatlara düşerse tavsiye ederim.
A750GL modelini 7800x3D rx7900xt'li Sistemimde Kullanıyorum Sistemde 5 Adet Fan 4 Adet Ssd Olmasına Rağmen Rahat Bir Şekilde Besliyor Genel Olarak Fan Açmıyor Serin Çalışıyor Ama Uzun Süreli Kullanımda Fan Açıyor Hiçbir Türlü Fan Veya Cızırtı Sesi Yok Fan Açıp Açmadığına Dahi Psu'nun İçine Bakarak Anlıyorum Kasa Mastercase h500p Genel Olarak Kutu İçeriği Ve Psu Kaliteside Güzel Diyebilirim Tier List B-B+ arası geçiyor diye biliyorum ben tavsiye ederim elimde mevcudiyette olmasa yine msı alırdım Tabi Bu Fiyata Rakipleri Nasıl Onu Bilemem Ama Genel Deneyimim İyi

Ben bu modeli 1.5 yıldır kullanıyorum 5750 liraya almıştım ben, fiyatı şu an çok iyi, ilk aldığım zamanlarda fan sesi mevcuttu ama sonradan kesildi ben de anlamadım duymuyorum artık :)

arkadaşlar alınır mı net nişey söyleyin alıcam

Alınmamalı. Fiyatı hala kötü. Bu fiyatta daha iyileri var.

Bu arada fan açmıyor diyenleri de anlamadım. A750/850GL modellerinde Zero-Fan özelliği yok. Fan her zaman çalışıyor. Buna ek olarak ses performansı ve iç bileşenleri fiyatına göre berbat. Boşta bile fan çok ses yapıyor. Önermem.

Valla ben olsam bu paraya almam, enermax 1000watt gold modüler modeli 5350 ye aldırdım kuzene. Bu paraya gidip yine ondan çekerim daha iyi. GLS modeli bu paraları hak ediyor ama GL serisi şans işi olduğu için ben tercih etmem. https://www.gaming.gen.tr/urun/8675...000g-ahg-mac-2-yil-birebir-degisim-garantili/

Sen şanslısın büyük ihtimalle hocam. Birçok arkadaşım aldı kullandı cw veya fan sesi olmayana denk gelmedim ben henüz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,947
Üyeler
192,840
Son üye
Kingg
Geri