Videolarda 60-90 arası görüyorlar, ES için gayet ideal. İlla 144 almanız gerekmiyor. Ama ben sizin bu türden keyif alacağınızı sanmıyorum.
İşlemci online oyunlarda sizin belinizi çok bağlıyor belirteyim.
Delta Force, Fragpunk, BF6 (gerçi bu zor olabilir) veya Marathon var şu an oyuncusu olan.
Gerçi Redsec testinde iş görür gibi. Yok ben 144 FPS olsun kafasında olmayın, dediğim gibi Hz yakalamak şart değil. Free-Sync falan açınca da gayet 80-100 FPS'de yetiyor.
Ayrıca şu tarz oyunlara da bakabilirsiniz. Düzgün bir sunucuda, komutlu falan oynamak bayağı keyifli oluyor.
Napolyon döneminde ve 1. Dünya Savaşı'nda geçen, birinci ve üçüncü şahıstan oynanan bir çok oyunculu aksiyon oyunu olan Holdfast: Nations At War'da birçok farklı cephede savaş. 150+ kişilik sunucularda çatışmanın göbeğine dal.
store.steampowered.com
Görselliğe takılmazsanız Crossfire halen iyi bir kitlesi var. EU sunucularında da ben en azından 45 pingle oynuyorum. Oyun size günlük hediye ile zırh, silah vb. veriyor. Benzeri Zula, Wolfteam gibi pay to win de değil. Sadece spray kısmı biraz garip, ama alışınca çok sarıyor.
Z8Games is a free gaming portal featuring hit titles like CrossFire. Join the free gaming evolution today!
crossfire.z8games.com
Belki ana oyun olarak değil ama arada sıkılıp girebilirsiniz. Ben halen arada oynuyorum. Çinlilerin CS 1.6'sı denebilir bu oyun için.