Oyun Yasakları Meclisten Geçti.

CHP'ye her şeye rağmen yine de oy veririm diyordum. CHP milletvekilli Tuncay Özkan oyun lobisi demiş. Ve yasanın daha da sertleştirilmesini savunmuş. Fakat gelen tepkilere rağmen hükümet yasayı azda olsa yasayı yumuşatmıştı. İşte Tuncay Özkan buna tepki göstererek yasanın sertleşmemesine kızmış. Bu CHP ne yapıp edip beni kendisinden tekrar soğutmayı başarıyor.

Az önce bu ay yaşanan olayları ciddi ciddi sosyal medya ve oyunlara gömdürler :D baya baya gömdüler beyler :D “pubg oyununda okul baskını haritası var, silahlarla birebirlerini vuruyorlar, çocuklar bu oyunları oynayıp şiddete sürükleniyor katliama şahit oluyolar” diyorlar la DELİRCEM AAAAAAAAAA :D

Az önce bu ay yaşanan olayları ciddi ciddi sosyal medya ve oyunlara gömdürler :D baya baya gömdüler beyler :D “pubg oyununda okul baskını haritası var, silahlarla birebirlerini vuruyorlar, çocuklar bu oyunları oynayıp şiddete sürükleniyor katliama şahit oluyolar” diyorlar la DELİRCEM AAAAAAAAAA :D

1990'larda Avrupa ve Amerika'da bilgisayar oyunları hakkında yaygın olan görüşün aynısı. 40 sene geride olduğumuzun bir başka kanıtı daha.

Ben abdulbasit adamım oyunumu yasaklarsan oynamam sesimi bile çıkarmam. Arkama geçersen direnmem ama mesele şu ki birgun arkaya ben geçeceğim öne onlar geçecek bunun bilincindeyim o gün işte ibreler terse dönecek

İyi olmuş ben istemiyorum ülkemde kontrolsüz bir platform uysunlar kurallara steam'in uluslararası bir gücü bir statüsü mü var da bana kural konulamaz diyor

Mafyayı, adli kontrol şartıyla serbest kalanları, nüfuzunu kullanarak delil karartanları falan kontrol ettin, Steam kaldı!

Pintipandaya helal olsun.Sonuna kadar pintipandanın arkasındayım Adam milletvekiline çok iyi tepkisini dile getirmiş .Bu CHP gençlerden kopuk olduğu anlaşılıyor.

Son düzenleme:
İyi parti genel yardımcısı milletvekiline helal olsun. Adam mecliste bile biz video oyuncuları bu açıklaması ile yalnız bırakmamış. İşte buda iyi partinin gençlerden uzak olmadığı ve gençlerin sorunlarını tam olarak bildiklerini gösteriyor. Bundan sonra tamamen İYİ partiyi savunacağım. Ve artık tamamen İyi partiliyim.

Ben bu ülkeden de bu halktan da ümidimi kestim artık. Bu olayları bile savunanlar var halk içerisinde. İmkanını bulursam defolup gideceğim bu yasaklar çöplükler ülkesinden. Ya da başa adam gibi insanlar gelecek diyeceğim de bizim halk seccadeye bastı diye linç eder başörtü yasağını kaldırdı diye ilah ilan edip tapar..

CHP'ye her şeye rağmen yine de oy veririm diyordum. CHP milletvekilli Tuncay Özkan oyun lobisi demiş. Ve yasanın daha da sertleştirilmesini savunmuş. Fakat gelen tepkilere rağmen hükümet yasayı azda olsa yasayı yumuşatmıştı. İşte Tuncay Özkan buna tepki göstererek yasanın sertleşmemesine kızmış. Bu CHP ne yapıp edip beni kendisinden tekrar soğutmayı başarıyor.
chpye en başından soğuğuz zaten özgür özel muhalefeti bir işe yaramıyor

akp dediğim zaten ak parti değil akp bir genelleme oldu chp akp den daha akplı hepsi akpye hizmet eden 60-70 yaşındaki yaşlılar siyaset bilmez iş bilmez koltuk bulmuş oturmuş mecliste 3-4 kuruşa iskenderini yer sonra müstakil evine gider orada konaklar bu adamların hiç biri bir işe yaramıyor ne kadar vasıfsız adam var başınızda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun zevki için diğer şeyleri kenara koyuyorsunuz. PC başında beynin sulanmış
evet dostum oyun zevki oyundan zevk alıyorum orgazm yaşıyorum yarın gidip okulun birini basıcam şu forumlar invite ile çalışmalı ne kadar ***** var mail açmasını öğrenen maymun var gelip kaydoluyor

Oyun zevki için diğer şeyleri kenara koyuyorsunuz. PC başında beynin sulanmış
diğer şeyleri açıklasana rica ediyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyi olmuş ben istemiyorum ülkemde kontrolsüz bir platform uysunlar kurallara steam'in uluslararası bir gücü bir statüsü mü var da bana kural konulamaz diyor
evet var oyun dünyasına hükmediyor

diğer şeyleri açıklasana rica ediyorum
diğer şeyler

kahveye gidip dayılarla okey

hobi edineyim desen ülkede ürün yok
yurt dışından sipariş edeyim desen gümrük yok
birisi getirsin desen pasaportun değeri yok
getiren birini buldun getirmek istesen ona verecek komisyonun yok

geriye dağda yürüş yapmak asgari maaşın yarısı ile aldığın dandik bisikleti sürmek ve dayılarla kafede okey atmak

Geri