❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

2 x24 8400mhz yi taktım pc ye ama dram ışığını yakıyor bios mu sıfırlasam bilemesim
7800x3d x870 elite ice anakart var
işte ben de tam da bundan korkuyordum hocam dikkat etmeden aldım aynı işlemci b850 msi anakart var acaba sıkıntı çıkarır mı ramler diyordum çözüm bulursanız beni de bilgilendirir misiniz? Nebi akgün ün videolarına bak dediler bana siz de bir bakın isterseniz benim elime henüz geçmedi ramler

işte ben de tam da bundan korkuyordum hocam dikkat etmeden aldım aynı işlemci b850 msi anakart var acaba sıkıntı çıkarır mı ramler diyordum çözüm bulursanız beni de bilgilendirir misiniz? Nebi akgün ün videolarına bak dediler bana siz de bir bakın isterseniz benim elime henüz geçmedi ramler
Expo yerine siz ayarlayabilirsiniz

Bios sıfırlayıp denemek lazım benim diğer ramler falan vardı ama çokda sorun değil satarım.

Geri