Neden iade hocam?Kargoya vermişler vermeselerdi iptal ederdim şuan fark ettim taksitlere bakınca
Neden iade hocam?Kargoya vermişler vermeselerdi iptal ederdim şuan fark ettim taksitlere bakınca
Tekli diye 2 tane dual kit almışımNeden iade hocam?
Vatan sağolsun4 tane 16 gb almışım 2 tane alıcaktım
Harbi ddr4 sistemle uzun süre devam etcem sayelerindeVatan sağolsun
Satmayı düşünüyor musun? Kaçtan düşünüyorsun satarsan hocam Dm yazar mısın? Ddr5 değil miydiTekli diye 2 tane dual kit almışım
iade etmeyin hocam ben de talibimTekli diye 2 tane dual kit almışım
sat hocam tekli alTekli diye 2 tane dual kit almışım
Keşke bana da aynı öneriyi yapsalardı onun yerine bana direkt gönderildi xpg olanlar.1 saat önce aradılar benim XPG siparişim yerine muadil olarak GSKILL 64GB (2x32GB) TZ5 Royal Silver RGB DDR5 6000MHz CL28 1.40V Dual Ram bunu göndereceklermiş.
işte ben de tam da bundan korkuyordum hocam dikkat etmeden aldım aynı işlemci b850 msi anakart var acaba sıkıntı çıkarır mı ramler diyordum çözüm bulursanız beni de bilgilendirir misiniz? Nebi akgün ün videolarına bak dediler bana siz de bir bakın isterseniz benim elime henüz geçmedi ramler2 x24 8400mhz yi taktım pc ye ama dram ışığını yakıyor bios mu sıfırlasam bilemesim
7800x3d x870 elite ice anakart var
Hocam onu bile alamadık biz, siz şükrünüzü edinKeşke bana da aynı öneriyi yapsalardı onun yerine bana direkt gönderildi xpg olanlar.
Ediyoruz hocam da bir şekilde yine mağdur ediliyorsun, ona sinirleniyor insan.Hocam onu bile alamadık biz, siz şükrünüzü edin
Expo yerine siz ayarlayabilirsinizişte ben de tam da bundan korkuyordum hocam dikkat etmeden aldım aynı işlemci b850 msi anakart var acaba sıkıntı çıkarır mı ramler diyordum çözüm bulursanız beni de bilgilendirir misiniz? Nebi akgün ün videolarına bak dediler bana siz de bir bakın isterseniz benim elime henüz geçmedi ramler
Bios sıfırlayıp denemek lazım benim diğer ramler falan vardı ama çokda sorun değil satarım.işte ben de tam da bundan korkuyordum hocam dikkat etmeden aldım aynı işlemci b850 msi anakart var acaba sıkıntı çıkarır mı ramler diyordum çözüm bulursanız beni de bilgilendirir misiniz? Nebi akgün ün videolarına bak dediler bana siz de bir bakın isterseniz benim elime henüz geçmedi ramler