🔥İndirim Razer Barracuda Kulaklık Kablosuz, Pembe 2399 🔥🔥

Fuxi h7 yi ilk çıktığında ilk alanlardanım hâlâ kullanıyorum.Malzeme kalitesi hariç CS2 de çok güzel ses kasılıyor hatta oyun içi soranlar oluyor kulaklığın ne diye ama daha profesyonel bi kulaklığa geçmek istiyorum o zaman hyperx cloud 3 e para biriktirmek lazım
hmm bilgi icin tesekkur ederim hocam bende fuxi h7'e bakayim :)

hmm bilgi icin tesekkur ederim hocam bende fuxi h7'e bakayim :)
Havit sitesinde indirime giriyor salı günleri ben ilk çıktığında 1600 küsüre almıştım geçen ay mı ne 1000₺ ye düşmüştü o fiyata daha iyisi yoktur oyun için eminim ama dediğim gibi sesi ne kadar iyi ise malzeme kalitesi o kadar kötü

• Muhteşem
Reaksiyonlar: ssh4
aktif olarak 1 senedir kullanıyorum 2800 e almıştım 2günde 1 kere şarj etmek istiyorsanıza kafanızı sıksın sorun olmazsa terleme probleminiz yoksa oyun oynayıp ses kasmayacaksanız ve müzik zevkinizde yoksa alın derim ama az zevki olan almasın çöp zorunluluktan katlanıyorum asus rog strix go core dan geçtim geçmez olaydım onun pedleri eskidi üst kısmı kırıldı diye geçtim lakin mük bir kulaklıkmış bunu anladım asus asustur abi

• Beğen
Reaksiyonlar: ssh4
Alakasız ama 2500-3000 liraya hangi kulaklık alınır genel kalite konfor ve mikrofon önemli

Geri