berat161678
80+
- Reaksiyon skoru
- 76
wraitta ghost indirime girmemiş ghosttan daha iyi moouse var mı şuan indirim de ?
Hocam nerdesiniz siz ya t1nerxe nolduBurda scyrox V6 yi denemiştim arkadaşımdan güzel mouse elime bunu gibi onlarca mouse geçti bunun hissi biraz daha iyiydi denebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Guzel mouse fakat ben ikinci el mouse önermem bütçe varsa sıfır alın
Öldü biraz ayrilayim dedim buralardan arada giriyorum silver olunca artık yavaslamaya başladımHocam nerdesiniz siz ya t1nerxe noldu
Bizi terk etme ordunun sana ihtiyacı varÖldü biraz ayrilayim dedim buralardan arada giriyorum silver olunca artık yavaslamaya başladım
Eyvallah hocam teşekkür ediyorumÖncelikle etiket için teşekkürler eğer wraith markasından korkmuyorsaniz atk A9 Air alın şuan kullanıyorum aşırı FP bir mouse yani eğer wraithten korkuyorsanız attack shark r2 ultra öneririm
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Benim söylediğim atk A9 Air e bakın derim
Rica ederim bugün indirim var atk A9 ultimette bakın derim wraitheEyvallah hocam teşekkür ediyorum
2.el de fiyat farkı 2 kati maalesefAttack Shark alınmaz.
![]()
ATK Dragonfly A9 Air Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Fiyatının en iyi kaplaması bu farede. Alacaksanız bunu alın. Karbon/Magnezyum istiyorsanız 2.elden ATK Ghost veya Beast X bakın.
2.el de fiyat farkı 2 kati maalesef
ağır onlar hocam ben daha hafif bir mouse istiyorum
Yani nerdeyse aynilar ikisininde alsanız arasındaki farkı anlamanız imkansızAS R5 ultra dan daha mı iyi sizce