İnceleme Kefine Klean IEM Kulaklık

Masa üstü PC'de nasıl kullaniyorsunuz? Kablosu kısadır.(1,2m?)

Uzatma kablosu mu aldınız? Öyle ise marka modeli ne acaba ve kalite kaybi var mi?

Güle güle kullanın.
Hocam sadece uzatıcı değil USB'ye çevirmek için OTG de kullanıyorum. Uzatıcı olarak Ugreen aldım herhangi bir kayıp yok. Linkini de bırakıyorum. Aynı satıcıda daha uzun modelleri de var. Masam büyük olduğu için bir metrelik almadığıma bir tık pişmanım ama iade süreci ve tekrar diğer kablonun kargosuyla uğraşamayacak kadar sabırsız olduğum için 50 cm olan modeliyle kullanıyorum.

Ekler

• IMG_1757.webp
    IMG_1757.webp
    146.7 KB · Hit: 10
Hocam sadece uzatıcı değil USB'ye çevirmek için OTG de kullanıyorum. Uzatıcı olarak Ugreen aldım herhangi bir kayıp yok. Linkini de bırakıyorum. Aynı satıcıda daha uzun modelleri de var. Masam büyük olduğu için bir metrelik almadığıma bir tık pişmanım ama iade süreci ve tekrar diğer kablonun kargosuyla uğraşamayacak kadar sabırsız olduğum için 50 cm olan modeliyle kullanıyorum.

Anladım. Kasanızda Type-C giriş de yokmuş demek. Benim kasada var. Sadece 1 metrelik Type-C uzatma kablosu alsam yeter heralde. Bir araştırayım.

Bu arada bu kadar ara bağlantıya rağmen mesela Type-C'li doğrudan bagladiginiz bir cihazla arada hiç fark olmuyor mu? Tabi öyle bir cihaz varsa ve denediyseniz.

Teşekkür ederim yanıtınıza.

Rica ederim hocam. Bunu ben de merak ettiğim için özellikle telefonumda denedim. Apple Music'te fark oluyor ama onun sebebi mobilden kayıpsız sesi aktif ederek dinleyebilmem. Web sürümünde aktif etme yolu varsa da ben bulamadım. YT Music'te de artık app ile mi alakalı bilemediğim bir fark oluyor. Düz Youtube'dan açtığımda ise bilgisayarda çok daha iyi performans veriyor. Uzun lafın kısası biraz farklılık oluyor ama bu platformla alakalı ara bağlantılarla değil. Type-C uzatıcı kablo alırken data transferi yapabilmesine dikkat ederseniz bir sorun yaşamazsınız sanırım. O noktada da herkes gibi Ugreen öneririm.

Elinize sağlık hocam. Kullandığınız EQ programı nedir? FXSounds kullanıyorum şuan da ama başka programlarda denemek istiyorum.

Elinize sağlık hocam. Kullandığınız EQ programı nedir? FXSounds kullanıyorum şuan da ama başka programlarda denemek istiyorum.
Equalizer APO + Peace GUI. Ben de bu işin acemisiyim hocam ChatGPT yardımıyla hallediyorum bu işleri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 40 Gbps transfer hızı var. Çabuk bozulmazsa işinizi görecektir muhtemelen. Ugreen güvenilirlik açısından muhtemelen daha iyidir ama 1k verilir mi onu bilmiyorum.

Teşekkür ederim. Bu kablo mevzusu önemli aslında. Zira çoğumuz masa üstü PC'de kullanıyoruz ve illa uzatma kablosu zorunlu oluyor. Kasa dibinde olsan bile 1,2m standart kablolari asla yetmez.

Belki daha tecrübesi ve bilgisi olanlar da yazar veya bu konuyu aratanlarin önüne düşer konu. Umarim gelişir daha fazla katılımla.

Ben de bu incelemeyi Türkçe inceleme göremediğim için yazdım aslında. IEM konusunda ülkemizde bilgisi olan insan az. Sorulara teker teker cevap vermemin sebebi de bu. Kendi deneyimimi ayrıntılarıyla beraber anlatıyorum ki aynı ürünü aynı şekilde kullanacak kişiye de bir fikir olsun, kararını ona göre versin.

Ben de bu incelemeyi Türkçe inceleme göremediğim için yazdım aslında. IEM konusunda ülkemizde bilgisi olan insan az. Sorulara teker teker cevap vermemin sebebi de bu. Kendi deneyimimi ayrıntılarıyla beraber anlatıyorum ki aynı ürünü aynı şekilde kullanacak kişiye de bir fikir olsun, kararını ona göre versin.
Hocam öncelikle teşekkür ederim. Razer Blackshark V3 var elimde ve konfor olarak beğenmedim, padlerin derinliği yetersiz geldi sanırım ve bu yüzden kulağımı rahatsı ediyor. Özellikle bu dönemde IEM kulaklıklara merak saldım, ağırlıklı olarak Pubg oynuyorum steam üzerinden. Müzik performansı falan çok önemli değil benim için tamamen PC oyun odaklı alacağım zaten ekstradan AirPodslarım var. Bütçem de gerekirse 10k ya kadar çıkar. Öneriniz olur mu acaba?

Hocam öncelikle teşekkür ederim. Razer Blackshark V3 var elimde ve konfor olarak beğenmedim, padlerin derinliği yetersiz geldi sanırım ve bu yüzden kulağımı rahatsı ediyor. Özellikle bu dönemde IEM kulaklıklara merak saldım, ağırlıklı olarak Pubg oynuyorum steam üzerinden. Müzik performansı falan çok önemli değil benim için tamamen PC oyun odaklı alacağım zaten ekstradan AirPodslarım var. Bütçem de gerekirse 10k ya kadar çıkar. Öneriniz olur mu acaba?
Hocam ben de diğer modelleri kullanmadığım için açıkçası çok bilmiyorum net cevap veremem. Ama araştırdığım kadarıyla birkaç fikir verebilirim. Öncelikle müzik kısmıyla çok alakanız yoksa bütçenizi yüksek tutmanıza bence gerek yok. Simgot EW200'ün gaming performansı acayip övülüyor. İncelemesini yaptığım Kefine Klean'ı da öneririm ben memnunum gaming performansından. Mikrofonunu hariç tutarak söylüyorum tabi bunu. ATK Horizon yeni çıktı hakkındaki yorumlar güzel fakat marka IEM sektörüne yeni girdiği için kroniği var mıdır yok mudur bilinmiyor şimdilik. Tangzu Wan Er SG2 de gaming için öneriliyor. Biraz yüksek bütçede Moondrop Rays de bakabilirsiniz. Ama dediğim gibi ben bunları kullanmadığım için net bir şey söyleyip yanlış yönlendirmek istemiyorum. Bunlar ben araştırırken kullanıcılar tarafından övüldüğünü sık gördüğüm kulaklıklar. Deneyimli arkadaşların yorumu daha değerli olur.

Hocam ben de diğer modelleri kullanmadığım için açıkçası çok bilmiyorum net cevap veremem. Ama araştırdığım kadarıyla birkaç fikir verebilirim. Öncelikle müzik kısmıyla çok alakanız yoksa bütçenizi yüksek tutmanıza bence gerek yok. Simgot EW200'ün gaming performansı acayip övülüyor. İncelemesini yaptığım Kefine Klean'ı da öneririm ben memnunum gaming performansından. Mikrofonunu hariç tutarak söylüyorum tabi bunu. ATK Horizon yeni çıktı hakkındaki yorumlar güzel fakat marka IEM sektörüne yeni girdiği için kroniği var mıdır yok mudur bilinmiyor şimdilik. Tangzu Wan Er SG2 de gaming için öneriliyor. Biraz yüksek bütçede Moondrop Rays de bakabilirsiniz. Ama dediğim gibi ben bunları kullanmadığım için net bir şey söyleyip yanlış yönlendirmek istemiyorum. Bunlar ben araştırırken kullanıcılar tarafından övüldüğünü sık gördüğüm kulaklıklar. Deneyimli arkadaşların yorumu daha değerli olur.
Tamamdır hocam araştırmaya devam ediyorum teşekkür ederim.

Hangi Airpods modelini kullanyosun bilmiyorum ama (ben Pro 2'yle kıyaslıyorum) bu kulaklıklardan Airpods konforu beklememeni öneririm. Airpods konfor konusunda apayrı bir seviyede

Hangi Airpods modelini kullanyosun bilmiyorum ama (ben Pro 2'yle kıyaslıyorum) bu kulaklıklardan Airpods konforu beklememeni öneririm. Airpods konfor konusunda apayrı bir seviyede
AirPods Pro 2 kullandım bir süre, slikonları kafamda bir türlü oturtamayınca ablama hediye ettim kendim AirPods 4 Anc modeline geçtim. Slikonsuz model kulağımda harika duruyor çok rahatım unutuyorum çoğu zaman kulağımda olduğunu. AirPods rahatlığı beklemiyorum ekstradan acı veya ağrı hissiyatı oluşturmaması ve oyun performansının tatmin etmesi yeterli. EG280 veya EM6L modeli var şu an aklımda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,483
Üyeler
193,058
Son üye
tyyes
Geri