s10who
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Ben artık paylaşmaya korkuyorum hemen bitecek diye. Kölesi olmayan tayfa az sabredin köleyi sınırlı olarak herkese açıcam inşallah.
Ben artık paylaşmaya korkuyorum hemen bitecek diye. Kölesi olmayan tayfa az sabredin köleyi sınırlı olarak herkese açıcam inşallah.
dv3 pro almıştım bu fiyatlara bana kalırsa değmez hocam.2.564TLRazer DeathAdder V3 HyperSpeed - 26K DPI ile ultra hafif kablosuz ergonomik e-spor oyun faresi (55g hafif, yumuşak dokunuşlu kaplama, 100 saat pil ömrü, 8K Hz ile HyperSpeed) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Razer DeathAdder V3 HyperSpeed - 26K DPI ile ultra hafif kablosuz ergonomik e-spor oyun faresi (55g hafif, yumuşak dokunuşlu kaplama, 100 saat pil ömrü, 8K Hz ile HyperSpeed) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
telegrama düşmüyor bunlar2.564TLRazer DeathAdder V3 HyperSpeed - 26K DPI ile ultra hafif kablosuz ergonomik e-spor oyun faresi (55g hafif, yumuşak dokunuşlu kaplama, 100 saat pil ömrü, 8K Hz ile HyperSpeed) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Razer DeathAdder V3 HyperSpeed - 26K DPI ile ultra hafif kablosuz ergonomik e-spor oyun faresi (55g hafif, yumuşak dokunuşlu kaplama, 100 saat pil ömrü, 8K Hz ile HyperSpeed) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Şunlardan almaya cesaret edemedim pipeti taharet musluğuyla yıkamadıklarından emin olmam lazım.
Olabilir dediğiniz mantıklı hocam Çinli iyi mouselar da var bu fiyata onlara da bakılabilir diye düşünüyorum.dv3 pro almıştım bu fiyatlara bana kalırsa değmez hocam.
akakçe bakmamışım bunun avantajı yok.
Kendim bakıp atıyorum hocam genelde o grupların bir cacığa yaradığını görmedim maalesef.telegrama düşmüyor bunlar![]()
Link salsana hocamCobra Pro nunda fiyat düşmüş.
katılıyorum. paylaştıkları gibi girmeme rağmen ürünler çoktan satılmış oluyorKendim bakıp atıyorum hocam genelde o grupların bir cacığa yaradığını görmedim maalesef.
öyle yapıyorlar zaten hocam. her ürün için geçerli değil tabiBugün iki iade açtım henüz kargo almadı, ikisi de bu akşam stoğa düştü. Daha önce de bir üründe dikkati mi çekmişti, o yüzden özellikle takip ettim. Acaba diyorum bunlar iadeler daha ellerine ulaşmadan tekrar satıyor olabilirler mi?![]()