Laptop Isınınca Usb Gidiyor

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
510
Msi vector 16hx a2xwhg laptopa sahibim işlemci 85 dereceyi geçince ya da oyun içinde çok ısınınca kulaklığımın bağlantısı kopuyor, usb ile kablosuz olarak kullanıyorum, klavyem de normalde kablosuz ancak kablolu kullanmayı tercih ediyorum yeterli usb portu olmadığı için, o da type c portuna takılı. Isınınca klavye de gecikmeye başlıyor baya anlaşılabilir bir şekilde
bu sorunu nasıl çözebilirim normalde 5ghzlerde çalışıyordu işlemci derece 100leri bile görüyordu undervolt yaptım 80lere çektim ancak sıcaklık yine artıyor sürekli undervolt yapamam fps cidden düşüyor yardım edin

güç planı kısmına gir orda plan ayarlarını değiştir de - gelişmiş güç ayarları - USB var oraya tıkla - Askıya alma ayarı var onu devredışı yap.
Leptop kucağında mı oynuyorsun nerdeyken oynuyorsun ?

Özelliklerine bakmadım ama altına bi soğutucu alabilirsin en azından hava akışını destekler bir tık daha rahatlatabilir

güç planı kısmına gir orda plan ayarlarını değiştir de - gelişmiş güç ayarları - USB var oraya tıkla - Askıya alma ayarı var onu devredışı yap.
Leptop kucağında mı oynuyorsun nerdeyken oynuyorsun ?

Özelliklerine bakmadım ama altına bi soğutucu alabilirsin en azından hava akışını destekler bir tık daha rahatlatabilir
Teşekkür ederim, ancak bu sefer de kulaklık cızırtı yapıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,404
Üyeler
195,618
Son üye
TRaskerAS3437
Geri