- Konu Sahibi Konu Sahibi
bilemiyorum şimdi bana gelen üründe de problem olabilir laptopta denedim ikisini mavi ekran verdi hephocam benim kargoda hala iptal ediyim mi sizce iade ile uğraştıracak siteye benziyor
bilemiyorum şimdi bana gelen üründe de problem olabilir laptopta denedim ikisini mavi ekran verdi hephocam benim kargoda hala iptal ediyim mi sizce iade ile uğraştıracak siteye benziyor
flashım yok maalesef. Sizce ne yapayım?google.com/search?q=memhest86&oq=memhest86&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUyBggAEEUYOTIPCAEQABgNGIMBGLEDGIAEMgkIAhAAGA0YgAQyCQgDEAAYDRiABDIJCAQQABgNGIAEMgkIBRAAGA0YgAQyCQgGEAAYDRiABDIJCAcQABgNGIAEMgkICBAAGA0YgAQyCQgJEAAYDRiABNIBCDI1MTRqMGo3qAIAsAIA&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Memhest86 testi flash belleğe kurup yapabilirsiniz ama uzun sürer 2 3 saat youtubeden izleyerek yapabilirsiniz bunun dışında windows bellek sınama testi de yapabilirsiniz hızlı biter.
Teslim alma, geri dönsün.hocam benim kargoda hala iptal ediyim mi sizce iade ile uğraştıracak siteye benziyor
google de falan dolaşınca mavi ekran alıyor musun bende öyle olmuştuflashım yok maalesef. Sizce ne yapayım?
Daha takmadım hocam mevcut 16 ile test yapmak istemiştim. Size de takıcam demiştim kusura bakmayın geciktim.google de falan dolaşınca mavi ekran alıyor musun bende öyle olmuştu
hocam pazartesiye kadar vaktim var sizde de aynı problem olursa direkt iadeye veririm arkadaşta aldı onda da aynı problem olmuşDaha takmadım hocam mevcut 16 ile test yapmak istemiştim. Size de takıcam demiştim kusura bakmayın geciktim.
memtest86 için bellek alacağım gün içinde haber vereceğim.hocam pazartesiye kadar vaktim var sizde de aynı problem olursa direkt iadeye veririm arkadaşta aldı onda da aynı problem olmuş
memtesti boş ver önce mavi ekran verecek mi diye denememtest86 için bellek alacağım gün içinde haber vereceğim.
mevcut rami söktüm ikisini de taktım your device into a ran problem hatası verio kafayı yicem.memtesti boş ver önce mavi ekran verecek mi diye dene
:/ herkeste aynı hata var o zaman bozuk ram satmışlarmevcut rami söktüm ikisini de taktım your device into a ran problem hatası verio kafayı yicem.
Zaten neden uyguna ram yollasınlar ki? Başından anlamalıydım.:/ herkeste aynı hata var o zaman bozuk ram satmışlar
Belki rami hatalı takmışımdır kontrol edeceğim. ;(:/ herkeste aynı hata var o zaman bozuk ram satmışlar