40 Bin TL Sistem Kuruyorum Yorumlarınızı Bekliyorum

36.5 fiyata 5060 sistem var ona 16 gb ram eklenince 32 gb ram ile 41 bine geliyor bundan cok daha iyi. Islemcide 5600 yani 32 mb on bellek var canavar
2026 yılında ddr4 sistem kullanmak istiyorsan sen bilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu saatten sonra 8GB VRAM olan 5060 almak hiç mantıklı değil

bütçeyi 50.000tl ye çıkartabilirseniz bu sistem daha iyi olur;
vatan demonte mi gönderiyor anakart upg mantıklı mı bir de fazeon psu nasıldır bilgin var mı

vatan demonte mi gönderiyor anakart upg mantıklı mı bir de fazeon psu nasıldır bilgin var mı
1- Demonte gönderiyor sanırım ama emin değilim
2- Anakart için 2 seçenek var zaten biri standart diğeri içinde 7K fazlada para istiyor, mantıklı değil
3- Pek iyi değildir biraz kullandıktan sonra kurtulsan iyi olur

psudan nasıl kurtulabilirim ki kablolama işlerinden falan hiç anlamıyorum
1- Demonte gönderiyor sanırım ama emin değilim
2- Anakart için 2 seçenek var zaten biri standart diğeri içinde 7K fazlada para istiyor, mantıklı değil
3- Pek iyi değildir biraz kullandıktan sonra kurtulsan iyi olur

psudan nasıl kurtulabilirim ki kablolama işlerinden falan hiç anlamıyorum
Kurtulun derken 2. el olarak satarsınız kendiniz güzel bir 650 veya 750w bir psu alırsınız bütçeniz olduğunuzda. Fazeon bir süre idare eder. Kablolamayı youtube den bakabilirsiniz veya bilgisayarcılar 500 - 1500TL arasında bilgisayar kuruyorlar onlara yaptırırsınız. Vatanı arayıp sorun kurup gönderiyor musunuz diye

Kurtulun derken 2. el olarak satarsınız kendiniz güzel bir 650 veya 750w bir psu alırsınız bütçeniz olduğunuzda. Fazeon bir süre idare eder. Kablolamayı youtube den bakabilirsiniz veya bilgisayarcılar 500 - 1500TL arasında bilgisayar kuruyorlar onlara yaptırırsınız. Vatanı arayıp sorun kurup gönderiyor musunuz diye
riski nedir peki bu psunun

riski nedir peki bu psunun
Kullanılan malzeme kalitesi ile alakalı çok kaliteli ve dayanıklı değil ama bu işler bütçe meselesi parasına göre işini iyi yapar

yanma patlama durumları olmaz dimi
Normal dışı bir şey yoksa yani arızalı değilse olmaz ama yanma patlama gibi şeyler bir çok etkene bağlı bir tek psu kaynaklı olacak diye bir şey yok

bir çok F/P sisteme bu kasa ve psu yu koyuyorlar sırf ucuz diye

Normal dışı bir şey yoksa yani arızalı değilse olmaz ama yanma patlama gibi şeyler bir çok etkene bağlı bir tek psu kaynaklı olacak diye bir şey yok

bir çok F/P sisteme bu kasa ve psu yu koyuyorlar sırf ucuz diye
peki hocam bu sisteme 240 hz 2k monitör aldım diyelim 240 fps altında fps alma durumunda görüntüde bozulma falan oluyor mu işleyiş nasıl monitörlerde

peki hocam bu sisteme 240 hz 2k monitör aldım diyelim 240 fps altında fps alma durumunda görüntüde bozulma falan oluyor mu işleyiş nasıl monitörlerde
hayır niye bozulma olsunki 100 fps alsan 100hz de gösterecek sana 500 alsan 240 hz olarak gösterecek

• Beğen
Reaksiyonlar: Rout
ek bütçen var mı mesela en fazla 4 k daha koyabilirim gibi

Geri